search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:32
MENU CLOSE

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνει άνω-κάτω το δελτίο του MEGA (Video)

14.09.2015 17:52
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνει άνω-κάτω το δελτίο του MEGA (Video) - Media

Τρεις δημοσιογράφοι προσπάθησαν να κάνουν… καλά την Ζωή Κωνσταντοπούλου, όμως δεν τα κατάφεραν. Η Πρόεδρος της Βουλής, έκανε άνω-κάτω το MEGA πριν ακόμα γίνει η πρώτη ερώτηση.

 

 

Η Μαρία Σαράφογλου, θέλησε να ξεκινήσει την κουβέντα με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, με την σημείωση ότι δεν θέλει να έχει χαρακτήρα αντιπαράθεσης. Η Πρόεδρος της Βουλής, δεν φάνηκε να θέλει να πάρει μέρος σε μια τέτοιου είδους κουβέντα, ούσα αποφασισμένη προφανώς να κάνει το MEGA, άνω-κάτω.

Χτύπημα 1ο: «Να πούμε όμως την αλήθεια και όχι παραμύθια όπως συνήθως ακούγονται από το δελτίο σας». Το τρίο του δελτίου ειδήσεων του MEGA (Σαράφογλου-Πρετεντέρης-Ευαγγελάτος) αρκέστηκε να χαμογελάσει, με την Μαρία Σαράφογλου να λέει μονάχα πως το δελτίο του σταθμού «δεν λέει παραμύθια».

Όταν πια ο Γιάννης Πρετεντέρης αποφάσισε να παρέμβει στα όσα έλεγε περί παραμυθιών η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήρθε το δεύτερο… χτύπημα.

Χτύπημα 2ο: «Κύριε Πρετεντέρη ακούσατε για παραμύθια και μυγιαστήκατε» και πριν προλάβουν να πάρουν ανάσα στο μεγάλο κανάλι, η υποψήφια βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, επιστρέφει με το τρίτο χτύπημα

Χτύπημα 3ο:  «Ο κύριος Πρετεντέρης έλεγε ψέματα στον ελληνικό λαό, ότι το χρέος είναι βιώσιμο». Ο Γιάννης Πρετεντέρης απάντησε πως ποτέ δεν έχει πει κάτι τέτοιο και πως η Πρόεδρος της Βουλής «ψεύδεται», για να πάρει την απάντηση πως «Στο ψέμα είστε ειδικοί και στην προπαγάνδα».

Χτύπημα 4ο: «Και από την κυρία Σαράφογλου θα περίμενα μια αυτοκριτική για την φράση της στο δημοψήφισμα πως όλες οι κοινωνικές τάξεις είναι υπέρ του ΝΑΙ». Η παρουσιάστρια του δελτίου, προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της, λέγοντας πως όσοι κλήθηκαν στο δελτίο του MEGA, από οποιαδήποτε κοινωνική τάξη, ήταν υπέρ του ΝΑΙ.

Χτύπημα 5ο: Ο Νίκος Ευαγγελάτος, προσπαθεί να ξαναγυρίσει την κουβέντα εκεί όπου έπρεπε να βρίσκεται, δηλαδή στην πολιτική αντιπαράθεση, λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Ξεκινάει να το κάνει με την φράση «Είμαστε όλοι εδώ, δημοσιογράφοι». Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αισθάνεται να μην την καλύπτει η φράση και παρεμβαίνει εκ νέου: «Για τον κύριο Πρετεντέρη θα μου επιτρέψετε να μην αποδέχομαι τον όρο δημοσιογράφος και είναι άξιος υπάλληλος του αφεντικού του».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:32