search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:36
MENU CLOSE

Όταν η Ζωή ξεσήκωσε την Ομόνοια τραγουδώντας το Bella Ciao! (Video)

16.09.2015 04:13
Όταν η Ζωή ξεσήκωσε την Ομόνοια τραγουδώντας το Bella Ciao! (Video) - Media

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ξεκίνησε τη χθεσινή της ομιλία με έναν πρωτότυπο τρόπο και την ολοκλήρωσε τραγουδώντας μαζί με τους συνυποψήφιους της το Bella Ciao.

 

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ξεκίνησε τη χθεσινή της ομιλία με έναν πρωτότυπο τρόπο και την ολοκλήρωσε τραγουδώντας μαζί με τους συνυποψήφιους της το Bella Ciao.

Η κεντρική ομιλήτρια της συγκέντρωσης της Λαϊκής Ενότητας μόλις ανέβηκε στο βήμα, ρώτησε τους πολίτες εάν θα πρέπει να πληρωθεί το χρέος για να λάβει την ομόφωνη απάντης από το συγκεντρωμένο πλήθος: ΟΧΙ. Τότε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σατιρίζοντας τον εαυτό της και γελώντας τους είπε: «Τι είπατε;», την γνωστή φράση από τον τηλεοπτικό της καβγά με τη Σία Κοσιώνη.

Όσο εκείνη ρωτούσε «τι είπατε» ο κόσμος από κάτω φώναζε «ΟΧΙ».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη συνέχεια εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα αλλά και σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. «Στο δίλημμα μνημόνιο ή δημοκρατία. Απαντάμε: Δημοκρατία. Στο δίλημμα ευρώ ή δημοκρατία. Απαντάμε: Δημοκρατία» κατέληξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και εκτίμησε ότι «ο λαός δεν θα δεχθεί να τον σκοτώνουν για το καλό του».

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με όλα τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας να ανεβαίνουν στο βήμα και να τραγουδούν το Bella Ciao.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου με ιδιαίτερο πάθος έδινε μάλιστα και τον ρυθμό στο πλήθος.

Δείτε το video:

Πηγή video: Newsit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:36