search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:32
MENU CLOSE

Γιατί ο Πάπας δυσκολεύτηκε να ανέβει τις σκάλες του αεροπλάνου- Είναι καλά στην υγεία του απαντά το Βατικανό

27.09.2015 07:46
Γιατί ο Πάπας δυσκολεύτηκε να ανέβει τις σκάλες του αεροπλάνου- Είναι καλά στην υγεία του απαντά το Βατικανό - Media

Οι φωτογραφίες που δείχνουν τον Πάπα Φραγκίσκο να “σέρνεται” στις σκάλες του αεροπλάνου προκειμένου να ταξιδέψει στην Φιλαδέλφεια, κάνουν το γύρο του κόσμου και πυροδότησαν σενάρια σχετικά με την υγεία του Ποντίφικα.

 

Οι φωτογραφίες που δείχνουν τον Πάπα Φραγκίσκο να “σέρνεται” στις σκάλες του αεροπλάνου προκειμένου να ταξιδέψει στην Φιλαδέλφεια, νέο σταθμό του ταξιδιού του στις ΗΠΑ, κάνουν το γύρο του κόσμου και πυροδότησαν σενάρια σχετικά με την υγεία του Ποντίφικα.

Με αφορμή αυτό, ο εκπρόσωπος Τύπου του Βατικανού πατέρας Φεντερίκο Λομπάρντι  έδωσε τη διαβεβαίωση ότι ο πάπας Φραγκίσκος είναι καλά στην υγεία του.

Ο πατέρας Λομπάρντι προέβη στην εν λόγω δήλωση, επιχειρώντας να καθησυχάσει τους πιστούς σχετικά με τη δυσκολία με την οποία ο Ποντίφικας ανέβηκε τη σκάλα του αεροπλάνου. 

Ο πατέρας Λομπάρντι ανέφερε ότι ο Πάπας υποφέρει από ισχιαλγία και για τον λόγο αυτό υποβάλλεται ανά τακτά διαστήματα σε φυσιοθεραπεία, προσθέτοντας, όμως, ότι δεν υπάρχουν άλλοι, ιδιαίτεροι λόγοι ανησυχίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:32