search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 17:58
MENU CLOSE

Νέα τραγωδία με πρόσφυγες ανοιχτά της Κω – 17 άνθρωποι πνίγηκαν

27.09.2015 11:11
«Μας χτυπούσαν με ρόπαλα, έσβησαν τσιγάρο πάνω μου»: Φρικιαστική καταγγελία για βία στρατιωτικών κατά μεταναστών στη Θράκη (Photos) - Media

Δεν έχουν τέλος τα τραγικά περιστατικά με πνιγμούς προσφύγων και μεταναστών που προσπαθούν να διασχίσουν τα θαλάσσια ελληνοτουρκικά σύνορα. 

 

Δεν έχουν τέλος τα τραγικά περιστατικά με πνιγμούς προσφύγων και μεταναστών που προσπαθούν να διασχίσουν τα θαλάσσια ελληνοτουρκικά σύνορα. 

Δεκαεπτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα όταν το πλοιάριο στο οποίο επέβαιναν βυθίστηκε στα ανοιχτά των τουρκικών ακτών, ενώ προσπαθούσε να φτάσει στην Κω, μετέδωσε το πρακτορείο Ανατολή.

Συνολικά, στο πλοιάριο επέβαιναν 37 άνθρωποι, οι 20 εκ των οποίων διασώθηκαν, πρόσθεσε το πρακτορείο επικαλούμενο τον κυβερνήτη Αμίρ Τσιτσέκ.

Το πλοιάριο, μήκους 8 μέτρων, είχε αποπλεύσει από το χωριό Γκουμουσλούκ, στη χερσόνησο της Αλικαρνασσού.

Το τουρκικό λιμενικό έχει διασώσει περισσότερους από 53.000 πρόσφυγες και μετανάστες από τις αρχές του έτους, όμως 274 πνίγηκαν στην προσπάθειά τους να περάσουν στην Ελλάδα, ανέφερε πρόσφατα ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Νουμάν Κουρτουλμούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 17:58