search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 01:19
MENU CLOSE

Φρίκη στο Σικάγο: 6χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι τον 3χρονο αδελφό του (Photos + Video)

19.10.2015 07:29
Φρίκη στο Σικάγο: 6χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι τον 3χρονο αδελφό του (Photos + Video) - Media

Τον 3χρονο αδελφό του σκότωσε άθελά του ένας 6χρονος στο Σικάγο, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού «Κλέφτες και Αστυνόμοι».

 

Τον 3χρονο αδελφό του σκότωσε άθελά του ένας 6χρονος στο Σικάγο, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού «Κλέφτες και Αστυνόμοι».

Ο 6χρονος βρήκε ένα γεμάτο περίστροφο πάνω στο ψυγείο του σπιτιού τους και πυροβόλησε κατά λάθος τον 3χρονο Έιαν Σαντιάγο. Τα δύο παιδιά έπαιζαν στο σπίτι υπό την επίβλεψη του παππού τους, καθώς οι γονείς τους έλειπαν.

Ο 25χρονος πατέρας των παιδιών, Μάικλ Σαντιάγο, βρισκόταν στη δουλειά την ώρα του δυστυχήματος, ενώ η σύζυγός του είχε πάει σε ένα κατάστημα για να αγοράσει γάλα για την μικρή τους κόρη.

Ο 25χρονος δήλωσε στο δικαστήριο ότι είχε αγοράσει το όπλο για προστασία. Ωστόσο, καταδικάστηκε για κακούργημα, καθώς εξέθεσε σε κίνδυνο την ζωή των παιδιών του και του επεβλήθη το ποσό των 75.000 δολαρίων στην πρώτη του εμφάνιση στο δικαστήριο. Επόμενη δικάσιμος ορίστηκε στις 23 Οκτωβρίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 01:02