search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 12:30
MENU CLOSE

Δυο φίλες γλίτωσαν παρά τρίχα από τον τζιχαντιστή στο Παρίσι γιατί του τελείωσαν οι σφαίρες (Video-Photos)

21.11.2015 10:34
Γιατί οι Γαλλίδες δεν παχαίνουν; - Media

Η Σοφία Μπετζάλι και η Μπάρμπαρα Σερπεντίνι δεν μπορούν να συνειδητοποίησουν πόσο τυχερές είναι. «Δεν είχαμε καταλάβει πόσο κοντά στο θάνατο βρισκόμασταν» δήλωσαν οι δυο γυναίκες που γλύτωσαν παρά τρίχα από τα πυρά του τρομοκράτη.

 

Η Σοφία Μπετζάλι και η Μπάρμπαρα Σερπεντίνι δεν μπορούν να συνειδητοποίησουν πόσο τυχερές είναι. «Δεν είχαμε καταλάβει πόσο κοντά στο θάνατο βρισκόμασταν» δήλωσαν στην Daily Mail, οι δυο γυναίκες που γλύτωσαν παρά τρίχα από τα πυρά του τρομοκράτη.

Μια εβδομάδα μετά το τραγικό περιστατικό οι γυναίκες περιγράφουν τον τρόμο που έζησαν και πόσο κοντά είχαν έρθει στον βέβαιο θάνατο.

Βλέποντας το βίντεο του CCTV με τον τρομοκράτη να την σημαδεύει η 40χρονη Μπετζάλι αποκαλύπτει: «Ηρθε σε μένα, έστρεψε το όπλο στο κεφάλι μου. Ολα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Είμαι τόσο τυχερή. Είμαστε όλοι τόσο τυχεροί» δήλωσε και συμπλήρωσε: «Απλά δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο κοντά μου ήταν, αν γνώριζα ότι ήταν τόσο κοντά  δεν θα είχα τρέξει εκείνη τη στιγμή. Δεν ξέραμε ότι ο τρομοκράτης είχε προσπαθήσει να μας σκοτώσει».


Η 18χρονη φίλης, Μπάρμπαρα Σερπεντίνι, φοιτήτρια πολιτικών επιστημών και φιλοσοφίας στο πανεπιστήμιο του Παρισιού δήλωσε: «Νομίζαμε ότι δεν μας είχε δει. Δεν είχα καταλάβει ότι ήμασταν τόσο κοντά στο να σκοτωθούμε» είπε στη Daily Mail και πρόσθεσε: « Είναι να τρελαθείς όταν σκέφτεσαι ότι η ζωή σου σώθηκε για μια σφαίρα. Υπάρχουν περισσότερες από 30 σφαίρες σε ένα Καλάσνικοφ, αλλά για μια σφαίρα δεν κατάφερε να μας σκοτώσει». «Νιώθω ότι η γυναίκα στο βίντεο είναι πολύ τυχερή αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή η γυναίκα είμαι εγώ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18