search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:11
MENU CLOSE

Η Τάνια Τσανακλίδου… ποστάρει για το σύμφωνο συμβίωσης και το τσίρκο στη Βουλή και συγκλονίζει

23.12.2015 06:48
Ατύχημα για την Τάνια Τσανακλίδου - Η ανάρτησή της μέσα από το νοσοκομείο (Photos) - Media

Μέσα σε 81 λέξεις η Τάνια Τσανακλίδου συγκλονίζει σχολιάζοντας τη στάση της Εκκλησίας, αλλά και τα όσα έγιναν χθες στη Βουλή στην ψήφιση του Νομοσχεδίου για το Σύμφωνο Συμβίωσης. 

 

Μέσα σε 81 λέξεις η Τάνια Τσανακλίδου συγκλονίζει σχολιάζοντας τη στάση της Εκκλησίας, αλλά και τα όσα έγιναν χθες στη Βουλή στην ψήφιση του Νομοσχεδίου για το Σύμφωνο Συμβίωσης. Όπως έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η σπουδαία ερμηνεύτρια: «Σέβομαι και τιμώ τις άλλες θρησκείες, τις άλλες πατρίδες, τις διαφορετικές από τις δικές μου επιλογές» έγραψε αφού πρώτα… δήλωσε Ελληνίδα και χριστιανή ορθόδοξη.

«Με ντροπιάζουν οι υποκριτές παπάδες, οι υστερικοί πολιτικοί, οι φασίστες και οι βάρβαροι» σημείωσε η Τάνια Τσανακλίδου και αποκάλυψε ότι έχει κρατήσει ένα τελευταίο όνειρο: «ότι στην άκρη του κόσμου, μας περιμένει ακόμη εκείνη η βαθιά κατανόηση του “άλλου” που δεν είναι παρά η άλλη όψη του ακατανόητου και σκοτεινού μας εαυτού. Μας περιμένει, δηλαδή, η αγάπη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:11