search
ΣΑΒΒΑΤΟ 02.08.2025 16:19
MENU CLOSE

Η μις Ταϊλάνδη γονατίζει μπροστά στη μητέρα της για να την ευχαριστήσει – Έψαχνε στα σκουπίδια για να την μεγαλώσει

27.12.2015 08:46
Η μις Ταϊλάνδη γονατίζει μπροστά στη μητέρα της για να την ευχαριστήσει - Έψαχνε στα σκουπίδια για να την μεγαλώσει - Media

Έφτασε στην «κορυφή» της Ταϊλάνδης. Άλλες στη θέση της θα ξέγραφαν αμέσως την παλιά τους γειτονιά, αφήνοντας πίσω την φτώχεια για μια αστραφτερή ζωή στα πρωτοσέλιδα κορυφαίων περιοδικών.

 

Έφτασε στην «κορυφή» της Ταϊλάνδης. Άλλες στη θέση της θα ξέγραφαν αμέσως την παλιά τους γειτονιά, αφήνοντας πίσω την φτώχεια για μια αστραφτερή ζωή στα πρωτοσέλιδα κορυφαίων περιοδικών.

Η Khanittha Phasaeng όμως, μόλις στέφθηκε μις Ταϊλάνδη, επέστρεψε στη φτωχή της γειτονιά και βρήκε την μητέρα της. Φορώντας ακόμα την κορώνα και την κορδέλα της στέψης γονάτισε μπροστά της για να την ευχαριστήσει και να της εκφράσει τον βαθύ σεβασμό της.

Γιατί η μητέρα της Ταϊλανδής καλλονής την μεγάλωσε μόνη της, χωρίς τον πατέρα, μαζεύοντας κάθε μέρα ανακυκλώσιμα υλικά από τους κάδους των σκουπιδιών.

Σε αυτά τα πόδια, που περπάταγαν ατέλειωτα χιλιόμετρα κάθε μέρα, γονάτισε η μις Ταϊλάνδη, ένα μοντέλο διαφορετικό από τα άλλα.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 02.08.2025 16:15