search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 13:59
MENU CLOSE

Ο Σκουρλέτης «καλύπτει» τον γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

19.01.2016 08:35
Ο Σκουρλέτης «καλύπτει» τον γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ (Video) - Media

Υπέρ του γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Πάνος Σκουρλέτης, για τα δημοσιεύματα σχετικά με διορισμούς συγγενών του ως μετακλητών υπαλλήλων.

 

Υπέρ του γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος, Πάνος Σκουρλέτης, για τα δημοσιεύματα σχετικά με διορισμούς συγγενών του ως μετακλητών υπαλλήλων.

Ο Π. Σκουρλέτης έκανε λόγο για «συστηματική προπαγάνδα για να χτυπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στο ηθικό πλεονέκτημά του» στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega. Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι «σέρνουν τον χορό των δημοσιευμάτων αυτοί που βλέπουν ότι τελειώνει ο χρόνος ασυλίας τους» αναφερόμενος σε ιδιοκτήτες ΜΜΕ που αντιδρούν για τις τηλεοπτικές άδειες. 

Σε ό,τι αφορά στο θέμα των Σκουριών, ο υπουργός Περιβάλλοντος τόνισε ότι η κυβέρνηση είναι υπέρ των επενδύσεων, με όρους όμως και προϋποθέσεις.

Επεσήμανε δε ότι η εταιρεία έκανε «πολιτικό παιχνίδι» ανακοινώνοντας τα αιτήματά της, έχοντας υποβάλλει αιτήσεις για άδειες μέσα στον Δεκέμβριο τις οποίες ωστόσο το Δημόσιο έχει δικαίωμα να αξιολογήσει εντός 60 ημερών. Συμπλήρωσε ότι η εταιρεία ζητάει τις άδειες, απειλώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα αρχίσει να απολύει και μίλησε για «ωμό εκβιασμό». Εκτίμησε ότι ενδεχομένως η στάση της εταιρείας είναι απόρροια των οικονομικών προβλημάτων και της συγκυρίας που αφορούν στις τιμές του χρυσού.

 Σχετικά με το αγροτικό, ο Π. Σκουρλέτης σημείωσε ότι ο τρόπος αντιμετώπισής του ήταν γνωστός από τον Αύγουστο και «δεν πρόκειται για νέα μέτρα αλλά για γνωστά μέτρα». Επισήμανε ότι το κρίσιμο για τον αγροτικό κόσμο, είναι το κόστος παραγωγής, το ακριβό λίπασμα και το καύσιμο και εκεί οφείλει το υπουργείο να παρέμβει ώστε να μπορέσουν οι αγρότες να ενσωματώσουν το κόστος στα έξοδά τους και να μειωθεί το φορολογητέο εισόδημα.

  Για το ασφαλιστικό μίλησε για διαδικασία αναμόρφωσής του που έρχεται ως αποτέλεσμα ληστρικής επίθεσης στα αποθεματικά των ταμείων μέσω του PSI ή των δομημένων ομολόγων. Επέμεινε, ωστόσο, ότι η πρόταση της κυβέρνησης έχει ως κύριο χαρακτηριστικό να μη μειωθούν οι συντάξεις.

  Σχετικά με πληροφορίες για παράταση του χρόνου αξιολόγησης, υπογράμμισε ότι κάτι τέτοιο βρίσκεται έξω από το χρονοδιάγραμμα της συμφωνίας ενώ ζήτησε να επανεξεταστεί ο τρόπος της παρουσίας του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, σημειώνοντας πως υπάρχει ζήτημα εάν μπορεί η Ευρώπη να αποδέχεται να υπάρχει διαρκώς ένας “υπερεθνικός οργανισμός” όπως το ΔΝΤ στα του οίκου της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18