16/01/2021 19:08:18

Πληροφορίες για δεκάδες νεκρούς και τραυματίες από την εισβολή ενόπλων σε πανεπιστήμιο του Πακιστάν (Video)

Πληροφορίες για δεκάδες νεκρούς και τραυματίες από την εισβολή ενόπλων σε πανεπιστήμιο του Πακιστάν (Video) - Media

 

Τουλάχιστον 20 άτομα έχουν σκοτωθεί και 50 έχουν  από την εισβολή ενόπλων στο πανεπιστήμιο Bacha Khan του βορειοδυτικού Πακιστάν, όπως αναφέρει δημοσίευμα του rt.com. Οι ένοπλοι επιτέθηκαν στο κτήριο του πανεπιστημίου σε ώρα που όλοι οι καθηγητές και οι φοιτητές βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Πακιστάν δύο από τους ενόπλους που εισέβαλαν σε πανεπιστημιούπολη στο βορειοδυτικό Πακιστάν σκοτώθηκαν, όμως άλλοι επιτιθέμενοι φέρεται να βρίσκονται στον δεύτερο και τρίτο όροφο των κτιρίων της πανεπιστημιούπολης και οι πυροβολισμοί συνεχίζονται.

 

Ο αναπληρωτής γενικός επιθεωρητής Σαΐντ Βαζίρ δήλωσε πως η αστυνομία πιστεύει ότι οι περισσότεροι φοιτητές έχουν διασωθεί, όμως πολλοί ένοπλοι παραμένουν μέσα στο πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με αξιωματούχους της αστυνομίας νωρίτερα ακούστηκαν μέσα σε πανεπιστήμιο στην Τσαρσάντα, στο βορειοδυτικό Πακιστάν, όπου νωρίτερα εισέβαλαν ένοπλοι, δήλωσε αστυνομικός αξιωματούχος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.