search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:01
MENU CLOSE

Θα θυμάται για πάντα τον γορίλα που τον έσωσε όταν ήταν πέντε ετών! (Photos + Video)

20.01.2016 19:23
Θα θυμάται για πάντα τον γορίλα που τον έσωσε όταν ήταν πέντε ετών! (Photos + Video) - Media
 
30 χρόνια μετά, ο Λέβαν Μέριτ θυμάται τον γιγάντιο γορίλα που τον έσωσε όταν έπεσε σε περιφραγμένο χώρο στον ζωολογικό κήπο του Τζέρσεϊ.

 

30 χρόνια μετά, ο Λέβαν Μέριτ θυμάται τον γιγάντιο γορίλα που τον έσωσε όταν έπεσε σε περιφραγμένο χώρο στον ζωολογικό κήπο του Τζέρσεϊ.

Το περιστατικό συνέβη τον Αύγουστο του 1986, όταν η οικογένεια ξεκίνησε το ταξίδι της για το Τζέρσεϊ. Τότε, ο Λέβαν ήταν 5 ετών.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους στον ζωολογικό κήπο του Τζέρσεϊ, τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με τον γορίλα Τζάμπο. Καθώς ο πατέρας Στέφεν σήκωσε στους ώμους του τον Λέβαν για να δει καλύτερα τον περιφραγμένο χώρο, ο 5χρονος αποφάσισε να σκαρφαλώσει στον τοίχο μιμούμενος τις μαϊμούδες που είχε δει πιο πριν.

Ωστόσο, ο μικρός γλίστρησε και έπεσε μέσα στον περιφραγμένο χώρο, τραυματίζοντας το χέρι του και το κεφάλι του. Όπως ήταν ξαπλωμένος εκεί, ο αρσενικός γορίλας Τζάμπο τον πλησίασε αργά και χάιδεψε την πλάτη του Λέβαν.

Ο γορίλας στάθηκε δίπλα του προστατεύοντάς τον από τους άλλους γορίλες που θα μπορούσαν να του είχαν επιτεθεί. Ύστερα από λίγο, ο Λέβαν άρχισε να ανακτά τις αισθήσεις του και ξεκίνησε να κλαίει. Τα αναφιλητά του προκάλεσαν πανικό στους γορίλες και ο Τζάμπο τους οδήγησε μακριά.

Ωστόσο ένας από τους γορίλες ξέφυγε. Ευτυχώς, εκείνη τη στιγμή μπήκαν στον χώρο ένας φορέας ασθενοφόρου και δύο φύλακες και έσωσαν τον Λέβαν.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω τι συνέβη» είπε ο Λέβαν ανακαλώντας στη μνήμη του την μέρα που είδε το βίντεο από την περιπέτειά του.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαι πάντα ευνγώμων στον Τζάμπο. Ήταν απίστευτος ο τρόπος που με προστάτευσε. Υπήρξα στην ευχάριστη θέση να παρευρεθώ στο στήσιμο του αγάλματος του γορίλα στον ζωολογικό κήπο.

Ο Λέβαν αποκάλυψε ότι ανυπομονεί να πάρει τα δύο παιδιά του και να επιστρέψει στο μέρος όπου τον διαμόρφωσε ως άνθρωπο.

Ο Λέβαν Μέριτ και τα παιδιά του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43