14/11/2019 10:00:57

Ήρθαν τα καινούρια emoticons στο Facebook

Ήρθαν τα καινούρια emoticons στο Facebook - Media

 

Ενεργοποιήθηκαν σήμερα τα νέα emojis του Facebook, ως επέκταση των likes. Τα πέντε καινούρια «εκφραστικά» κουμπιά, εμφανίζονται με το πέρασμα του κέρσορα πάνω από το like και επιτρέπουν στο χρήστη να επιλέξει αυτό που τον εκφράζει.

Τα καινούρια like buttons ονομάζονται "Love", "Haha," "Wow", "Sad" και "Angry" και εμφανίζονται όπως τα υπόλοιπα διαδραστικά κουμπιά κάτω από τις αναρτήσεις.

Ωστόσο, οι χρήστες που συνδέονται από κινητό ή tablet δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν κανονικά από το application του facebook, αλλά θα πρέπει πρώτα να ανοίξουν ένα web browser και μέσω του browser να συνδεθούν στο facebook.

Όταν τα καταφέρουν, θα πρέπει να κρατήσουν πατημένο το like μέχρι να εμφανιστούν οι επιλογές και στη συνέχεια να σύρουν το βελάκι τους πάνω από το emoticon που προτιμούν.

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ιδρυτής του Facebook τα ονομάζει «αντιδράσεις», αφού δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε χρήστη να εκφράσει την αγάπη, το χιούμορ, την έκπληξη, τη λύπη και την οργή για κάθε ανάρτηση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.