search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:04
MENU CLOSE

Ο τηλεφωνητής του Τραμπ «καίει» δημοσιογράφους – Τον «χάκαραν» οι Anonymous

06.03.2016 09:06
Ο τηλεφωνητής του Τραμπ «καίει» δημοσιογράφους – Τον «χάκαραν» οι Anonymous - Media

Ηχητικά μηνύματα δημοσιογράφων που ευχαριστούν τον ξενοφοβικό δισεκατομμυριούχο για την οικονομική του υποστήριξη κολακεύοντάς τον με σωρεία κοπλιμέντων έχουν στη διάθεσή τους μέλη των Anonymous. 

 

Ηχητικά μηνύματα δημοσιογράφων που ευχαριστούν τον ξενοφοβικό δισεκατομμυριούχο για την οικονομική του υποστήριξη κολακεύοντάς τον με σωρεία κοπλιμέντων έχουν στη διάθεσή τους μέλη των Anonymous.

Δημοσιεύματα διεθνών ΜΜΕ αναφέρουν ότι μέλη της γνωστής ομάδας ακτιβιστών κατάφεραν να «χακάρουν» τον τηλεφώνητή του και να υποκλέψουν τα ηχητικά του μηνύματα από το 2012.

Στα ηχητικά ντοκουμέντα που εξασφάλισε ο ιστότοπος Gawker από μέλη φόρουμ στο 4chan, ακούγονται –μεταξύ άλλων- και οι παρουσιαστές του MSNBC, Joe Scarborough και Mika Brzezinski, οι οποίοι ευχαριστούν θερμά τον Αμερικανό μεγιστάνα για τις δωρεές του σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά. Οι δύο δημοσιογράφοι, που έχουν συμμετάσχει σε πολλά debate θέτοντας ερωτήματα στον Τραμπ, του απευθύνονται στον ενικό, με περίσσεια οικειότητα και χιλιάδες φιλοφρονήσεις.

Παρά το γεγονός ότι μέλη του ιστότοπου Gawker δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν 100% «ανεξάρτητα την αυθεντικότητά τους», διατυπώνοντας την εκτίμηση ότι «ακούγονται σίγουρα αληθινά», ο  Joe Scarborough επιβεβαιώνει –εμμέσως πλην σαφώς- την αυθεντικότητα των ντοκουμέντων με ένα tweet στο οποίο αναφέρει ότι  δεν βρίσκει τίποτα μεμπτό στην επικοινωνία του με τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Θεέ μου! Μόλις διάβασα τι ακούγεται στα μηνύματα. Ο Τραμπ πρέπει να συμμετείχε σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις! Σκανδαλώδες!», έγραψε ο χαρακτηριστικά στο Twitter. «Πρέπει εγώ και ο Mika να απολογηθούμε επειδή μαζεύαμε χρήματα για να βοηθήσουμε παιδιά, επικοινωνώντας με πλούσια άτομα;», πρόσθεσε λίγη ώρα αργότερα με δεύτερο tweet.

Υπενθυμίζεται ότι οι Anonymus  έχουν κηρύξει πόλεμο στον Ντόναλντ Τραμπ από τον περασμένο Δεκέμβρη που ανακοίνωσε τα σχέδιά του να εμποδίσει την είσοδο όλων των μουσουλμάνων στη χώρα, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:03