search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:08
MENU CLOSE

Πάγκαλος: Αλέξης Τσίπρας- Αυτός ο λέτσος, το παρεξηγημένο και μπασμένο μούτρο

08.03.2016 11:43
Απίστευτη δήλωση Πάγκαλου για την Ηράκλεια Σερρών: Χωριό με 10 σπίτια και κατοίκους που τους είχαν φέρει οι Τούρκοι ως δούλους από την Αίγυπτο (Video) - Media

Ολομέτωπη επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπολύει για άλλη μια φορά ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος. Τον χαρακτηρίζει μάλιστα «λέτσο, με γελοία και απογοητευτική συμπεριφορά».

 

 

Ολομέτωπη επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπολύει για άλλη μια φορά ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος. Τον χαρακτηρίζει μάλιστα «λέτσο, με γελοία και απογοητευτική συμπεριφορά».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ fm ο κ. Πάγκαλος σχολιάζοντας την παρουσία του πρωθυπουργού στη Σύνοδο Κορυφής Ε.Ε-Τουρκίας για το προσφυγικό είπε: «Θεωρώ ότι ο Τσίπρας και η εν γένει συμπεριφορά του ήταν γελοία και απογοητευτική και εξετέθη η χώρα για μία ακόμη φορά και είναι η πολλοστή φορά που εξετέθη η χώρα.

Αυτήν τη φωτογραφία που δημοσιεύουν σήμερα οι εφημερίδες, με όλους τους πρωθυπουργούς και τον Τούρκο στη μέση και την ταμπέλα αυτήν «Ευρώπη-Τουρκία-Συνάντηση», πρέπει ο κ. Τσίπρας να τη βάλει ψηλά στο γραφείο του.

Κάπου στην τρίτη σειρά, είναι ένα παρεξηγημένο και μπασμένο μούτρο, με ανοιχτό γιακά, χωρίς γραβάτα. Είναι ο μόνος που δεν φοράει γραβάτα, από όλους τους 30-35, που είναι εκεί πέρα… Και αυτός είναι η εικόνα της σημερινής Ελλάδας, αυτός ο λέτσος!»

Λάβρος ήταν όμως και για τη στάση της Τουρκίας στο προσφυγικό, ενώ από τα σκάγια του δε γλίτωσε και η πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η Τουρκία παραβιάζει κτηνωδώς και κατά τρόπο απερίγραπτο κάθε διεθνή κανόνα και νομοθεσία και κάθε καλώς εννοούμενο τρόπο συμπεριφοράς, όπως έχει θεσμοθετηθεί, σιωπηλά ή γραπτά, μεταξύ των εθνών. Εννοώ τη συμπεριφορά της απέναντι στο μεταναστευτικό και προσφυγικό, γιατί υπάρχουν πρόσφυγες και μετανάστες και επιτέλους η κυβέρνηση, μετά από ένα χρόνο, ανακάλυψε τη διαφορά και άρχισε να λέει για πρόσφυγες και μετανάστες, σαν να είναι δύο διαφορετικά ρεύματα και δεν ακολουθεί τη θεωρία της Τασούλας, ότι όλοι είναι πρόσφυγες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15