search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:46
MENU CLOSE

Αλαβάνος: Ακροδεξιοί οι ΑΝΕΛ- Ο Καμμένος ενδεχομένως θέλει να την… κοπανήσει

17.03.2016 12:04
Αλαβάνος: Ακροδεξιοί οι ΑΝΕΛ- Ο Καμμένος ενδεχομένως θέλει να την... κοπανήσει - Media

“Νομίζω ότι πρέπει να είναι κάποιος αρκετά σοβαρός και να καταλαβαίνει ποια είναι τα σημαντικά για τη χώρα και ποια όχι”, δήλωσε στον Focus fm 103,6 της Θεσσαλονίκης, αναφορικά με την “άστοχη” όπως τη χαρακτήρισε δήλωση Μουζάλα, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος.

“Νομίζω ότι πρέπει να είναι κάποιος αρκετά σοβαρός και να καταλαβαίνει ποια είναι τα σημαντικά για τη χώρα και ποια όχι”, δήλωσε στον Focus fm 103,6 της Θεσσαλονίκης, αναφορικά με την “άστοχη”, όπως τη χαρακτήρισε, δήλωση Μουζάλα, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος, συμπληρώνοντας πως “φαίνεται και από τη στάση της αντιπολίτευσης, όπως είναι το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ, αλλά και το ΚΚΕ που δεν το ανέδειξαν σε μείζον θέμα”.

“Τον κ. Μουζάλα θα τον κρίνουν από το έργο και την αποτελεσματικότητά του στο προσφυγικό, όχι για κάτι, που είπε κατά λάθος, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος” είπε ο κ. Αλαβάνος και στη συνέχεια εξαπέλυσε ευθεία επίθεση εναντίον του κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμμένου.

Ο κ. Αλαβάνος χαρακτήρισε τους ΑΝΕΛ ακροδεξιό και ρατσιστικό κόμμα, συμπληρώνοντας πως ενδεχομένως η στάση του κ. Καμμένου στο ζήτημα Μουζάλα να στοχεύει στο να “την κοπανήσει” από την κυβέρνηση, ενώ παράλληλα διερωτήθηκε αν υπάρχει και ποιος είναι ο λόγος, για να ψηφίσει κάποιος τους ΑΝΕΛ.

“Η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ οδήγησε σε τερατογενέσεις”, είπε ο κ. Αλαβάνος, χαρακτηρίζοντας “περίγελο” την κυβέρνηση γιατί δεν τήρησε τις προεκλογικές της υποσχέσεις, όπως να καταργήσει τα μνημόνια. “Δεν νμίζω ότι υπάρχει καμια διαφορά ανάμεσα στον κ.Τσακαλώτο, τον κ.Χαρδούβελ κλπ. ακολουθούνται ακριβώς τα ίδια μέτρα, οι ίδιες διαδικασίες απλώς στα παλιότερα που μας φορτώσανε οι προηγούμενες κυβερνήσεις Παπανδρέου, Σαμαρά, Παπαδήμου, έρχονται και φορτώνονται οι αμαρτίες της κυβέρνησης Τσίπρα” κατέληξε ο Αλέκος Αλαβάνος. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:43