search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:14
MENU CLOSE

Προσέφεραν εφόδια για τις γάτες των προσφύγων που βρίσκονται την Ειδομένη (Photos)

19.03.2016 17:26
Προσέφεραν εφόδια για τις γάτες των προσφύγων που βρίσκονται την Ειδομένη (Photos) - Media

Εφόδια για τις τρεις γάτες μιας οικογένειας προσφύγων από τη Συρία που βρίσκονται στην οικογένεια προσφύγων προσέφεραν τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Ημαθίας «ΖΩ.Η.», απευθύνοντας παράλληλα έκκληση ώστε να βρεθεί σπίτι για φιλοξενία, καθώς το ζευγάρι βρίσκεται 25 μέρες στο δρόμο.

 

Εφόδια για τις τρεις γάτες μιας οικογένειας προσφύγων από τη Συρία που βρίσκονται στην οικογένεια προσφύγων προσέφεραν τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Ημαθίας «ΖΩ.Η.», απευθύνοντας παράλληλα έκκληση ώστε να βρεθεί σπίτι για φιλοξενία, καθώς το ζευγάρι βρίσκεται 25 μέρες στο δρόμο

Όπως έγραψε η πρόεδρος του σωματείου Β.Τάκη στο facebook, «η Αζάλα και ο Αχμάντ, είναι ένα νεαρό, ευγενικό και αξιοπρεπές ζευγάρι προσφύγων από την Λαττάκεια της Συρίας. Ξεκίνησαν το μακρινό τους ταξίδι αγκαλιά με τις 3 στειρωμένες γάτες τους, την Τζασμίν και τον Μπούμπου που είναι άσπρες Αγκύρας και τον γκριζούλη Φούλου, πέρασαν με βάρκα στη Λέσβο και έφτασαν μέχρι την Ειδομένη. Η Αζάλα είναι έγκυος στον 7ο μήνα στο πρώτο τους παιδί (περιμένει κοριτσάκι), ενώ ο Αχμάντ ήταν κουρέας στην πατρίδα του.»

Η ASALHA ΚΑΙ Ο AHMED ΚΑΙ ΟΙ 3 ΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ, ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΤΟΕΦΟΔΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙ…

Posted by Βασω Τακη on Friday, March 18, 2016

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:14