09/04/2020 21:21:54

Ο Μάρης, πρόεδρος της 24Media έτοιμος για την εξυγίανση του Mega

Ο Μάρης, πρόεδρος της 24Media έτοιμος για την εξυγίανση του Mega - Media

 

Ο πρόεδρος της 24Media Δημήτρης Μάρης αποσαφηνίζει με δήλωση του ότι στηρίζει την πρωτοβουλία του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου για την ανασυγκρότηση του Mega. Ωστόσο, ξεκαθαρίζει στη δήλωση του ό,τι η απόφασή του για το αν θα βάλει ή όχι χρήματα θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα του λογιστικού ελέγχου, που διενεργείται στο κανάλι, καθώς και από την ποιότητα του επιχειρηματικού σχεδίου. Ο κ. Μάρης που είναι και συνέταιρος του Φώτη Μπόμπολα στη στοιχηματική εταιρεία stoiximan.gr, τονίζει χαρακτηριστικά ότι η 24MEDIA, παραμένοντας σταθερή στη στρατηγική ανεξαρτησίας που έχει χαράξει, θα σταθεί υπό προϋποθέσεις αρωγός στην πρωτοβουλία του κ. Θεοχάρη Φιλιππόπουλου για την ανασυγκρότηση της Τηλέτυπος Α.Ε.

Όπως αναφέρει αναλυτικά στη δήλωσή του:

«Η επένδυση στην αγορά των Μέσων Ενημέρωσης αποτελεί σταθερή στρατηγική της 24ΜEDIA. Η ανεξαρτησία αυτών των επιλογών την έχει καταστήσει κυρίαρχη στην αγορά των ψηφιακών Μέσων.

Το καθεστώς προσωρινών αδειών στην τηλεόραση και γενικότερα στο επιχειρηματικό τοπίο ταλανίζει το δημόσιο βίο και οδηγεί σε προβληματικές καταστάσεις. Η ανάγκη υπέρβασης αυτού του καθεστώτος μέσω της κατοχύρωσης μόνιμων κανόνων λειτουργίας αποτελεί πάγια θέση μου.

Το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel ενδιαφέρει τα εκατομμύρια Ελλήνων πολιτών που το επιλέγουν για την ενημέρωση τους, επιδρά καταλυτικά στη ζωή εκατοντάδων εργαζομένων και επηρεάζει την εξυγίανση του τοπίου των ΜΜΕ – που είναι αναγκαία και έχει καθυστερήσει.

Θα φανούμε αρωγοί στην πρωτοβουλία του κ. Θεοχάρη Φιλιππόπουλου για τη διαμόρφωση ενός βιώσιμου σχεδίου ανασυγκρότησης της Τηλέτυπος Α.Ε. Η συμμετοχή της 24MEDIA τόσο επενδυτικά όσο και στρατηγικά στο συγκεκριμένο εγχείρημα, θα καθοριστεί βάσει των αποτελεσμάτων  (due diligence) και της ποιότητας του επιχειρηματικού σχεδίου (business plan)

 

Δημήτρης Μάρης

Πρόεδρος, 24MEDIΑ»

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.