search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:19
MENU CLOSE

Μια πανέμορφη παρθένα, ένας Ρώσος μεγιστάνας, η Τζένιφερ Λόπεζ και ένας κιτς γάμος

30.03.2016 14:08
Μια πανέμορφη παρθένα, ένας Ρώσος μεγιστάνας, η Τζένιφερ Λόπεζ και ένας κιτς γάμος - Media Gallery 20

Εάν βγάζεις 4,8 δις δολάρια το χρόνο, τότε στο γάμο του γιου σου φωνάζεις την Τζένιφερ Λόπεζ να τραγουδήσει Αυτό έκανε ο ζάμπλουτος, Ρώσος Μιχαήλ Γκουτσέριεφ που πάντρεψε τον δευτερότοκο γιο του. Και δεν έφερε μόνο την Λόπεζ, αλλά και την Μπιγιονσέ, τον Στινγκ κ.α 

 

Εάν βγάζεις 4,8 δις δολάρια το χρόνο, τότε στο γάμο του γιου σου φωνάζεις την Τζένιφερ Λόπεζ να τραγουδήσει Αυτό έκανε ο ζάμπλουτος, Ρώσος Μιχαήλ Γκουτσέριεφ που πάντρεψε τον δευτερότοκο γιο του. Και δεν έφερε μόνο την Λόπεζ, αλλά και την Μπιγιονσέ, τον Στινγκ κ.α

Η καταγωγή του μεγιστάνα είναι από το Καζακστάν και ο γάμος θύμιζε σε πολλά σημεία την ιδιαίτερη πατρίδα του. Όπως για παράδειγμα οι δεκάδες νέοι και νέες που περίμεναν επι της υποδοχής τους καλεσμένους ντυμένοι στα χρώματα του Καζακστάν.

Ο γάμος ήταν βγαλμένος από παραμύθι, αν και πολλές φορές άγγιζε τα όρια του κιτς. Η Ρωσίδα καλλονή που παντρεύτηκε ο γιος του Γκουτσέριεφ, σχεδόν δυσκολευόταν να περπατήσει και να κουνηθεί αφού το νυφικό της ζύγιζε από τα διαμαντάκια και τα ζβαρόφσκι, 25 κιλά!!!

Ο γάμος έγινε στη Μόσχα και το… γλέντι στο Μετροπόλιταν Σαφίζα, ένας χώρος εκδηλώσεων για ακριβά γούστα.

Οι καλεσμένοι ξεπερνούσαν τους 600. Ανάμεσα τους και η Μπιγιονσέ, η Τζένιφερ Λοπεζ, ο Έλτον Τζον, ο Ενρίκε Ιγκλέσιας και άλλοι.

Το μενού περιελάμβανε παραδοσιακές συνταγές, χαβιάρι σούσι και μια τούρτα… υπερπαραγωγή που ξεπερνούσε σε ύψος τα 2 μέτρα. Εκτός από την τούρτα την παράσταση έκλεψε και η νύφη. Μια 20χρονη πανέμορφη Ρωσίδα που σπουδάζει οδοντίατρος και την οποία ο γιος του μεγιστάνα ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Οι κακές γλώσσες πάντως λένε ότι η νύφη επιλέχτηκε από τον ίδιο τον πατέρα ο οποίος είχε θέσει κάποιες βασικές προϋποθέσεις: Να είναι όμορφη, να σπουδάζει, να μην βγαίνει έξω συχνά, να προέρχεται από μια κανονική (μη χωρισμένη) οικογένεια και φυσικά να είναι… παρθένα.

Εντύπωση έκανε επίσης και η τεράστια ουρά από πανάκριβα αυτοκίνητα, Λαμποργκίνι, Φεράρι, Μαζεράτι, Ρολς Ρόις που σχηματιζόταν μπροστά στην είσοδο του χώρου που έγινε η δεξίωση. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01