search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:27
MENU CLOSE

Άσχημα νέα για τον Άγγλο που φωτογραφήθηκε γελώντας με τον Αιγύπτιο αεροπειρατή στο αεροπλάνο

30.03.2016 15:08
Άσχημα νέα για τον Άγγλο που φωτογραφήθηκε γελώντας με τον Αιγύπτιο αεροπειρατή στο αεροπλάνο   - Media

Μια φωτογραφία με έναν αεροπειρατή που μέχρι εκείνη την ώρα δεν ξέρεις εάν είναι ζωσμένος με εκρηκτικά και μάλιστα να χαμογελάς σαν φιλαράκια, μόνο αίσιο τέλος δεν μπορεί να έχει.

 

 

Μια φωτογραφία με έναν αεροπειρατή που μέχρι εκείνη την ώρα δεν ξέρεις εάν είναι ζωσμένος με εκρηκτικά και μάλιστα να χαμογελάς σαν φιλαράκια, μόνο αίσιο τέλος δεν μπορεί να έχει.

Ο Μπεν Ίνες είναι 26 ετών και βρισκόταν στο αεροπλάνο που ο Αιγύπτιος αεροπειρατής ανάγκασε να προσγειωθεί στην Κύπρο. Ο Μπεν είναι ελεγκτής ασφαλείας και υγείας σε μια εταιρία εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου. Δουλειά του είναι δηλαδή να αναγνωρίζει την επικινδυνότητα και να αξιολογεί και να προλαμβάνει τον κίνδυνο.

Όμως στο ταξίδι του με το αεροπλάνο των Αιγυπτιακών αερογραμμών, μάλλον το ξέχασε. Φωτογραφήθηκε χαμογελώντας μαζί με τον αεροπειρατή Σαίφ Μουσταφά. Και μάλιστα την ώρα που φωτογραφήθηκε ο Μουσταφά ήταν ζωσμένος με το γιλέκο με τα εκρηκτικά και μέχρι τότε κανείς δεν γνώριζε ότι τα εκρηκτικά ήταν «μαϊμού».

Ο Μπεν έδειξε με αυτή την πράξη ότι έχει άγνοια κινδύνου, άρα δεν είναι καλός στη συγκεκριμένη δουλειά.  Και όταν ανέβασε την φωτογραφία του δίπλα στον εν δυνάμει αεροπειρατή, τα σόσιαλ μίντια πήραν φωτιά.

Πολλοί τον έβριζαν για την ανεύθυνη πράξη του να φωτογραφηθεί δίπλα σε κάποιον ζωσμένο με εκρηκτικά. Ο ίδιος απάντησε ότι: «Σκέφτηκα το εξής. Να έχει πράγματι εκρηκτικά, άρα αυτή να είναι η τελευταία μου φωτογραφία, οπότε δεν έβρισκα το λόγο γιατί να μην του ζητήσω να φωτογραφηθούμε μαζί.»

Η εταιρία που εργάζεται ο Μπεν έστειλε μήνυμα πως του δίνει άδεια να ξεκουραστεί ύστερα από αυτή την περιπέτεια και πως τον περιμένει στα γραφεία της μόλις νιώσει έτοιμος να συζητήσουν το μέλλον του εκεί. Διευθυντικό στέλεχος πάντως είπε πως αυτό που έκανε ο Μπεν ήταν εξαιρετικά ανεύθυνο. «Ζούμε τη εποχή του Facebook και των σέλφι» είπε.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:26