search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:33
MENU CLOSE

Σκύλος πετά αεροπλάνο (Video)

31.03.2016 07:14
Σκύλος πετά αεροπλάνο (Video) - Media

Το κανάλι Sky 1 δημιούργησε ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό πρόγραμμα το οποίο μαθαίνει σε σκύλους να πετάνε ελαφριά αεροσκάφη.

Το κανάλι Sky 1 δημιούργησε ένα ξεχωριστό τηλεοπτικό πρόγραμμα το οποίο μαθαίνει σε σκύλους να πετάνε ελαφριά αεροσκάφη.

Η ιδέα της εκπομπής περιλαμβάνει την εκπαίδευση σκύλων-διασωστών να χρησιμοποιούν ελαφριά αεροσκάφη.Στο βίντεο παρουσιάζεται ένας σκύλος στην θέση του πιλότου με τον συγκυβερνήτη δίπλα του και την εκπαιδεύτρια του σκύλου στο πίσω κάθισμα. Στο βίντεο βλέπουμε πως ο συγκυβερνήτης δεν κρατά το πηδάλιο ενώ η εκπαιδεύτρια μέσω ενός κοντρόλ δίνει σήματα στο σκύλο ώστε να ξέρει τι κινήσεις να κάνει.

Όπως δήλωσε ο συγκυβερνήτης, ο σκύλος δεν έκανε την απογείωση ή την προσγείωση του σκάφους καθότι κάτι τέτοιο θα ήταν επικίνδυνο, αλλά πραγματοποίησε τον σχηματισμό του αριθμού 8 πάνω από την περιοχή. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:32