search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:56
MENU CLOSE

«Επιχειρηματικό δαιμόνιο»: Νοικιάζει το μπάνιο του σε περαστικούς

12.04.2016 07:18
Βέλγιο - Χριστούγεννα: «Να πηγαίνετε τουαλέτα στον κήπο για να μην συνωστίζεστε» λένε οι αρχές - Media

Μια τουαλέτα προς ενοικίαση έναντι του ποσού των 3.000 λιρών Αγγλίας διαθέτει ένας άντρας στο βόρειο Λονδίνο στην περιοχή του Χάιγκεϊτ. 

 

Μια τουαλέτα προς ενοικίαση έναντι του ποσού των 3.000 λιρών Αγγλίας διαθέτει ένας άντρας στο βόρειο Λονδίνο στην περιοχή του Χάιγκεϊτ. Η τιμή είναι διπλάσια της μέσης τιμής για την ενοικίαση ενός διαμερίσματος στην περιοχή αυτή.

Πρόκειται για μια αυτόνομη τουαλέτα η οποία βρίσκεται στο εσωτερικό πολυκατοικίας δίπλα σε σταθμό λεωφορείων και σύμφωνα με τον Τζέιμς Άθερτον ο οποίος την νοικιάζει  «μπορεί να αποτελέσει καλή επιλογή για τους οδηγούς των λεωφορείων»

«Οι οδηγοί λεωφορείων στο Χάιγκεϊτ δεν έχουν τουαλέτα» εξηγεί ο κ. Άθερτον. «Σκέφτηκα ότι μπορεί να ενδιαφέρονται να την αγοράσουν ή ίσως τρεις οδηγοί θα μπορούσαν να τη νοικιάσουν μαζί»

Από τους ενοικιαστές ζητά μόνο να διατηρούν το χώρο σε άριστη κατάσταση,ενώ θα έχουν και οι ίδιοι την ευθύνη για την καθαριότητα.  Μέχρι τώρα δεν έχει λάβει κάποια προσφορά για το χώρο, ενώ όπως δήλωσε εξετάζει την μίσθωση της τουαλέτας για τα επόμενα 20 χρόνια έναντι 20.000 λιρών.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:53