25/09/2020 16:13:31

Στην Αθήνα ο αντιπρόεδρος της ΕΕ Γίρκι Κατάινεν

Στην Αθήνα ο αντιπρόεδρος της ΕΕ Γίρκι Κατάινεν  - Media

 

Στην Αθήνα βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γίρκι Κατάινεν, αρμόδιος για την Απασχόληση, την Ανάπτυξη, τις Επενδύσεις και την Ανταγωνιστικότητα.

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν νωρίτερα, μίλησε στη Βουλή, στα προεδρεία και σε εκπροσώπους των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Παραγωγής και Εμπορίου, και Οικονομικών Υποθέσεων.

Αυτή την εκφωνεί ομιλία με θέμα: «Το Επενδυτικό Σχέδιο και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων στην Ελλάδα» λίγο πριν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης με θέμα «Info Day: Επενδυτικό Σχέδιο Γιούνκερ για την Ευρώπη» που διοργανώνεται από την Αντιπροσωπεία της Ε.Ε. στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, στην Αίγλη Ζαππείου.

Αμέσως μετά, στις 13:00, θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας με τους προέδρους των ελληνικών συστημικών τραπεζών και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, στις 14:00, και αμέσως μετά ο κ. Κατάινεν θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.