search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:26
MENU CLOSE

Μια ….κατσαρόλα, έκαψε 30 σκηνές στα Διαβατά

20.04.2016 16:46
purkagia_0.jpg

Στη φωτιά που άναψε για να μαγειρέψει ένας πρόσφυγας, οφείλεται η μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης, εντός του καταυλισμού στα Διαβατά.

Η πυρκαγιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν το τελευταίο διήμερο στην περιοχή. Ευτυχώς η άμεση επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης του στρατού ενισχυμένη από 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα και δίχως να απειληθούν οι ζωές προσφύγων, παρά τις περί αντιθέτου πληροφορίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τρεις πρόσφυγες, δύο άνδρες και μια γυναίκα μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική κάηκαν συνολικά 30 σκηνές και ήδη καταβάλλονται προσπάθειες, για την άμεση αντικατάστασή τους.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση των  ανδρών της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό πρόσφυγα ο οποίος αγνοείται από το μεσημέρι, στον Πηνειό.

Ο νεαρός Σύρος, σύμφωνα με μαρτυρίες ομοεθνών του, είχε φύγει από τον καταυλισμό στο Κουτσόχερο για να πάει στο ποτάμι να πλύνει κάποια ρούχα.

Καθυστέρησε όμως να επιστρέψει με αποτέλεσμα άλλοι πρόσφυγες να δηλώσουν την εξαφάνιση του. Αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου πρόσφυγα, που προς το παρόν παραμένουν άκαρπες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:23