search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:16
MENU CLOSE

«Καμπάνα» 7.000 ευρώ στον Θεόδωρο Πάγκαλο για τα …γιαούρτια

24.04.2016 14:10
Πάγκαλος: Βρίσκομαι κάτω από τα όρια της φτώχειας - Ζω με 370 ευρώ - Media

Πρόστιμο ύψους 7.000 ευρώ οφείλει να πληρώσει ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σύμφωνα με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, για όσα είπε κατά του πρώην δημάρχου Κερατέας, μετά την επίθεση με γιαούρτια.
 

 

Πρόστιμο ύψους 7.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο Θεόδωρος Πάγκαλος, για όσα δήλωσε δημόσια κατά του πρώην δημάρχου Κερατέας, μετά την επίθεση με γιαούρτια έξω από ταβέρνα στα Καλύβια Αττικής, τον Μάρτιο του 2011.

Ο πρώην υπουργός είχε κατηγορήσει δημόσια τον Σταύρο Ιατρού ως ενορχηστρωτή της επίθεσης σε βάρος του με τον πρώην δήμαρχο να καταθέτει αγωγή σε βάρος του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών εκδίκασε την αγωγή και αποφάσισε πως ο κ. Πάγκαλος θα πρέπει να αποζημιώσει τον κ. Ιατρού για ηθική βλάβη και πλέον να αποφεύγει κάθε προσβολή στο πρόσωπό του.

Μάλιστα, ο Θεόδωρος Πάγκαλος είναι υποχρεωμένος με δικά του έξοδα να δημοσιεύσει σε δύο ημερήσιες εφημερίδες τη δικαστική απόφαση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:16