search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:58
MENU CLOSE

Ποια, καλλονή, σύζυγος πρώην Προέδρου, έχει για πατέρα τον (τότε)19χρονο εραστή της μητέρας της;

04.05.2016 17:37
Ποια, καλλονή, σύζυγος πρώην Προέδρου, έχει για πατέρα τον (τότε)19χρονο εραστή της μητέρας της;  - Media

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια της η μητέρα η οποία είπε πως όταν εκείνη ήταν 35 «συνέλαβε» την κόρη της (μετέπειτα σύζυγο πρωθυπουργού) με τον 19χρονο γιο του εραστή της. 

 

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια της η μητέρα η οποία είπε πως όταν εκείνη ήταν 35 «συνέλαβε» την κόρη της (μετέπειτα σύζυγο πρωθυπουργού) με τον 19χρονο γιο του εραστή της.

Μπλεγμένη κατάσταση. Ποιος είναι ο πατέρας της Κάρλας Μπρούνι;

Της πανέμορφης συζύγου του πρώην πρωθυπουργού της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί.

Η ίδια της η μητέρα Μαρίσα Μπρούνι – Τεντέσκι, αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία της ένα βαρύ μυστικό.

Λέει ότι η Κάρλα είναι ο καρπός του έρωτα της με τον 19χρονο γιο του εραστή της, όταν εκείνη (η μαμά Μπρούνι) ήταν στην ηλικία των 35 χρονών. Το βιβλίο της που έχει τίτλο «ακριβές μου κόρες» αναμένεται να προκαλέσει σεισμό τουλάχιστον στη Γαλλία.

Η μαμά Μπρούνι στη συνέντευξη τύπου για το βιβλίο της είπε: «Έπρεπε να το διηγηθώ γιατί είχαμε ήδη μιλήσει πολύ, γιατί είναι ένα θέμα πολύ σημαντικό για την κόρη μου και λοιπόν έγραψα ένα κεφάλαιο μέσα στο βιβλίο για να της εξηγήσω γιατί ποτέ δεν μίλησα. Κατά βάθος υπάρχει πάντα μια μικρή πικρία για αυτό.

Της είπα: Μην παραπονιέσαι έχεις δυο αντί για έναν και οι δύο είναι πολύ καλοί. Μετανιώνω που δεν μίλησα αλλά δεν γινόταν μέσα σε αυτές τις οικογένειες να μιλάς για τέτοια πράγματα» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:56