06/03/2021 18:33:51

Ο Κάρολος «γιατρεύει» με ομοιοπαθητική τα ζώα του

Ο Κάρολος «γιατρεύει» με ομοιοπαθητική τα ζώα του - Media

 

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας και πρώτος στη διαδοχή για το θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου, Κάρολος, δήλωσε πως χρησιμοποιεί ομοιοπαθητική κτηνιατρική στο αγρόκτημά του ώστε να «συμβαδίσει με τη φύση».  

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Κάρολος σε ομιλία του σε συνέδριο αναφορικά με την ανθεκτικότητα των αντιβιοτικών, λέγοντας παράλληλα ότι προσπαθεί να μειώσει την εξάρτηση από τα φάρμακα, τα φυτοφάρμακα, τα λιπάσματα και από άλλες χημικές ουσίες.

Το ζήτημα αποτελεί «μακροχρόνια και έντονη ανησυχία» για τον πρίγκιπα Κάρολο και αυτός ήταν ένα από τους λόγους που άλλαξε τη λειτουργία της φάρμας του σε οργανικό πριν από 30 χρόνια.

«Με επιτυχία χρησιμοποιούμε ομοιοπαθητική- ναι, ομοιοπαθητική- για την θεραπεία των βοοειδών και των προβάτων μου, ως μέρος ενός προγράμματος για τη μείωση της χρήσης αντιβιοτικών. Είναι πολύ καλύτερο έτσι. Είναι ο φυσικός τρόπος. Επεμβαίνουμε βέβαια όπου χρειάζεται, αλλά πάντα με όρους ομοιοπαθητικής» ανέφερε ο Κάρολος.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.