search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:24
MENU CLOSE

Δείτε όλα τα λεωφορεία σε πραγματικό χρόνο – «Τρέχει» η εφαρμογή του ΟΑΣΑ

16.05.2016 13:44
«Δεν έχετε εισιτήριο, θα σας κόψουμε το λεωφορείο»: Καταγγελία για απαράδεκτη συμπεριφορά ελεγκτή του ΟΑΣΑ - Media

Διαθέσιμη προς λήψη είναι πλέον η εφαρμογή OASA Telematics, που παρέχει στους επιβάτες του ΟΑΣΑ όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια των λεωφορείων καθώς και ενημέρωση για την θέση στην οποία βρίσκονται «σε πραγματικό χρόνο».

Πάνω από 2000 λεωφορεία της πρωτεύουσας έχουν πλέον τον απαραίτητο εξοπλισμό τηλεματικής, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να μπορούν να ενημερωθούν άμεσα για:

  • Πλησιέστερες Στάσεις: Η συσκευή αναγνωρίζει την θέση μέσω GPS και μας εμφανίζει τις πλησιέστερες στάσεις και τα δρομολόγια που περνάνε από αυτές.
  • Θέσεις Λεωφορείων: Η λειτουργία εμφανίζει την θέση στην οποία βρίσκεται το λεωφορείο σε πραγματικό χρόνο.
  • Αφίξεις: Ενημερώνει για την ώρα άφιξης του λεωφορείου, όπως και οι «έξυπνες» στάσεις.
  • Βέλτιστη διαδρομή: Βασιζόμενη στα δεδομένα του Google Transit, η εφαρμογή προτείνει το καλύτερο δρομολόγιο ή συνδυασμό δρομολογίων, για τον προορισμό μας.
  • Γραμμές: Σε αυτό το υπομενού υπάρχουν απλές πληροφορίες για τα δρομολόγια, τις στάσεις και τις ώρες αναχώρησης των λεωφορείον από την εκκίνησή τους.

Η εφαρμογή βρίσκεται στο Play Store, για τους χρήστες των Android, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμο για iOS και Windows 10 Mobile.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:23