search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:44
MENU CLOSE

Τρέμουν τα σκουριασμένα πόδια της Ευρώπης

17.05.2016 03:00
Σχέδιο νόμου φιλοδοξεί να δημιουργήσει το αθηναϊκό Σέντραλ Πάρκ  - Media

Είχαν δεν είχαν τα κατάφεραν οι Γερμανοί… Τελικά  ο προϋπολογισμός της Ελλάδας ελέγχεται από τους  ίδιους για τα επόμενα χρόνια.

 

Είχαν δεν είχαν τα κατάφεραν οι Γερμανοί… Τελικά  ο προϋπολογισμός της Ελλάδας ελέγχεται από τους  ίδιους για τα επόμενα χρόνια.

Έτσι η συνταγή της φτωχοποίησης των εργαζομένων και η  συγκέντρωση του πλούτου σε λίγους, οι οποίοι έχουν την χώρα μας υπό απόλυτη εποπτεία και υπό πλήρη κατοχή, πέτυχε απολύτως…

Αυτά βλέπουν στην Γαλλία  και ο λαός αντιδρά στις περικοπές. Το σενάριο είναι πλέον φανερό. Ξέρουν ότι έρχεται η σειρά τους. Από εμάς ότι ήταν να πάρουν τον πήραν. Τώρα κάνουν σκούπα τα ψίχουλα!!!

Δυστυχώς και στην Γαλλία οι κυβερνήσεις παραμυθιάστηκαν ή ήθελαν να παραμυθιαστούν. Νόμιζαν ότι ήταν φίλοι και μπορούν να ελέγξουν τα πράγματα! Όμως η Γερμανία δεν έχει, δεν είχε και δεν θέλει ποτέ να έχει φίλους και σύμμαχους, αλλά δούλους και υποτελείς.

Οι μόνοι που το αντιλαμβάνονται είναι οι λαοί. Οι πολιτικοί ηγέτες της ΕΕ είναι τόσο σαστισμένοι, που δεν μπορούν να αντιδράσουν ούτε στις περικοπές αλλά ούτε και στο κλείσιμο των συνόρων.   Απλά υποκύπτουν στις απαιτήσεις της Γερμανίας σε μια διαδικασία «καρότου και μαστίγιου». Την ίδια ώρα οι τρομοκρατικές επιθέσεις, οι πολιτικές αναταραχές, η οικονομική χρεοκοπία, χτυπάνε κόκκινο.

Τουλάχιστον  οι λαοί του νότου  έχουν πλέον απομυθοποιήσει το γνωστό ρητό που λέει … «Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού» ! Ξέρουν ότι πάλιωσε, σκούριασε.  

Πλέον δεν μπορεί να υπάρξει βελούδινη αλλαγή οικονομικής τακτικής!!!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:43