21/07/2019 17:05:05

ΣΟΚ: Δείτε πως…ξεπαγώνουν τις φτερούγες κοτόπουλου σε ένα εργοστάσιο τροφίμων (Video)

ΣΟΚ: Δείτε πως…ξεπαγώνουν τις φτερούγες κοτόπουλου σε ένα εργοστάσιο τροφίμων (Video) - Media

 

Δίχως κανένα μέτρο προστασίας και υγιεινής, πατάνε με τα πόδια τους τις φτερούγες για να ξεπαγώσουν. Και ύστερα αυτές καταλήγουν στο πιάτο του καταναλωτή.

Οι εικόνες είναι τραβηγμένες σε ένα εργοστάσιο παραγωγής τροφίμων στην Πολωνία. Ο εργάτης, που εικάζεται ότι είναι Ουκρανικής καταγωγής, πατάει με τα παπούτσια, μέσα σε ένα τελάρο γεμάτο με κατεψυγμένες φτερούγες κοτόπουλου, προκειμένου να σπάσει τον πάγο.

Μόλις το βίντεο αυτό ανέβηκε στο διαδίκτυο στην Πολωνία ξέσπασε σκάνδαλο και όλοι ακόμη και οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν σε ποιο εργοστάσιο τροφίμων έχει τραβηχτεί.

Ο εργάτης με τις άσπρες μπότες από καουτσούκ, προκειμένου να επιταχύνει τη διαδικασία της απόψυξης, κυριολεκτικά ανεβαίνει σε ένα πλαστικό τελάρο γεμάτο παγωμένες φτερούγες και πατώντας τις, συνθλίβει τον πάγο.

Στη συνέχεια αδειάζει το τελάρο που στο μεταξύ έχει γεμίσει βρωμιές σε ένα άλλο τελάρο το οποίο θα ακολουθήσει την αλυσίδα του εργοστασίου για την Παρασκευή «κοτομπουκιών». 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.