search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:29
MENU CLOSE

ΣΟΚ: Δείτε πως…ξεπαγώνουν τις φτερούγες κοτόπουλου σε ένα εργοστάσιο τροφίμων (Video)

18.05.2016 15:11
Κόρινθος: Πήγε να κλέψει κοτόπουλα και ο ιδιοκτήτης τον σκότωσε και πέταξε το πτώμα του σε λατομείο (Photos/Video)  - Media

Δίχως κανένα μέτρο προστασίας και υγιεινής, πατάνε με τα πόδια τους τις φτερούγες για να ξεπαγώσουν. Και ύστερα αυτές καταλήγουν στο πιάτο του καταναλωτή.

 

 

 

Δίχως κανένα μέτρο προστασίας και υγιεινής, πατάνε με τα πόδια τους τις φτερούγες για να ξεπαγώσουν. Και ύστερα αυτές καταλήγουν στο πιάτο του καταναλωτή.

Οι εικόνες είναι τραβηγμένες σε ένα εργοστάσιο παραγωγής τροφίμων στην Πολωνία. Ο εργάτης, που εικάζεται ότι είναι Ουκρανικής καταγωγής, πατάει με τα παπούτσια, μέσα σε ένα τελάρο γεμάτο με κατεψυγμένες φτερούγες κοτόπουλου, προκειμένου να σπάσει τον πάγο.

Μόλις το βίντεο αυτό ανέβηκε στο διαδίκτυο στην Πολωνία ξέσπασε σκάνδαλο και όλοι ακόμη και οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν σε ποιο εργοστάσιο τροφίμων έχει τραβηχτεί.

Ο εργάτης με τις άσπρες μπότες από καουτσούκ, προκειμένου να επιταχύνει τη διαδικασία της απόψυξης, κυριολεκτικά ανεβαίνει σε ένα πλαστικό τελάρο γεμάτο παγωμένες φτερούγες και πατώντας τις, συνθλίβει τον πάγο.

Στη συνέχεια αδειάζει το τελάρο που στο μεταξύ έχει γεμίσει βρωμιές σε ένα άλλο τελάρο το οποίο θα ακολουθήσει την αλυσίδα του εργοστασίου για την Παρασκευή «κοτομπουκιών». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08