search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:30
MENU CLOSE

MUSICNOW! 2016: Μέρες μουσικής στην πόλη από 17/6 έως 13/7/2016

14.06.2016 11:41
MUSICNOW! 2016: Μέρες μουσικής στην πόλη από 17/6 έως 13/7/2016 - Media

Το νέο ραντεβού με τη Μουσική δίνεται και φέτος από 17 Ιουνίου έως 13 Ιουλίου 2016 στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Ζωγράφου στο πλαίσιο του φεστιβάλ «MUSICNOW ! 2016, Μέρες Μουσικής στην Πόλη».

 

Το νέο ραντεβού με τη Μουσική δίνεται και φέτος από 17 Ιουνίου έως 13 Ιουλίου 2016 στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Ζωγράφου στο πλαίσιο του φεστιβάλ «MUSICNOW ! 2016, Μέρες Μουσικής στην Πόλη».

Για ένα σχεδόν μήνα, με ελεύθερη είσοδο και την προαιρετική συνεισφορά των θεατών σε τρόφιμα και φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο του Δήμου Ζωγράφου, η πόλη μας σάς προσκαλεί στον κεντρικό μουσικό θεσμό της.

Πέρυσι το νέο αυτό μουσικό γεγονός αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από σχεδόν 20.000 θεατές όλων των ηλικιών και ιδιαίτερα από τους νέους που φοιτούν στα δύο μεγάλα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της πόλης μας (Ε.Κ.Π.Α. και Ε.Μ.Π.).

Η έκφραση της αλληλεγγύης τους και της προσφοράς τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία με αποτέλεσμα να ενισχυθούν σημαντικά κοινωνικές δομές του Δήμου μας και πολλές οικογένειες που το είχαν ανάγκη.

Το φετινό πρόγραμμα εκπλήσσει, ξεσηκώνει και ενθουσιάζει:

Στις 28 Ιουνίου, για πρώτη φορά στην Ελλάδα -μετά τη συνάντησή τους στη Νέα Υόρκη- συναντιούνται στη σκηνή του MUSICNOW! 2016, οι «Aggeliki Toubanaki & The Buzz Bastardz» με τη διεθνούς φήμης Λιβανέζα vocalist και performer Cristiane Karam (υπεύθυνη του Berkley ethnic department, μέλος της Voicestra του Bobby McFerrin, leader and founder of the award-winning ZilZALA Ensemble).

Στις 29 Ιουνίου επίσης στη σκηνή μας ανεβαίνει η μεγάλη ντίβα από το Πράσινο Ακρωτήρι Celina Pereira. Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, για μια μοναδική εμφάνιση στην Ελλάδα και στην πόλη του Ζωγράφου, παρουσιάζει με αριστουργηματικό τραγούδια mornas και άλλους ρυθμούς από την πατρίδα της συνοδεία μιας μπάντας εξαιρετικών μουσικών.

Μουσικό ραντεβού μαζί μας δίνουν επίσης: ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Ευανθία Ρεμπούτσικα με την Έλλη Πασπαλά, τα Υπόγεια Ρεύματα, ο Φοίβος Δεληβοριάς και ο Σπύρος Γραμμένος με την «ΥΒΡΕΟΠΟΜΠΗ» τους, οι GADJO DILLO και οι JAZZMATAZZ.

H ΝΙΝΑ ΛΟΤΣΑΡΗ και οι OPERA CHAOTIQUE σε ύφος παρισινού καμπαρέ διασκευάζουν γνωστά τραγούδια από τον κινηματογράφο στην «OPERA CHAOTIQUE» και ο Δώρος Δημοσθένους & the Βand live μας προτρέπουν «LET’S SWING AGAIN».

Ο Dimitris Tsakas παρουσιάζει τη νέα του δουλειά «A MAN DREAMS», ο Pan Kaperneka το «Estia Project» και η ΕΡΩΦΙΛΗ και ΑΡΓΥΡΩ ΚΑΠΑΡΟΥ μας ταξιδεύον με το «ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ»

Το Δημοτικό Ωδείο του Δήμου Ζωγράφου υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της κ. Σόνιας Θεοδωρίδου λέει «ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑΝΟ», σε ένα μουσικό χαιρετισμό στο Μάνο Χατζιδάκι και το «Ωδείο Ζωγράφου-Γεώργιος Πολιτόπουλος» παρουσιάζει ένα ρεσιτάλ πιάνου για τέσσερα χέρια και ακολουθεί το «ATHEN SCHAMBER ENSEMBLE 2012» με τον κορυφαίο σολίστ της κιθάρας Μιχάλη Σουρβίνο.

Παράλληλα, από 17 έως 20/6/2016 το Θεατρικό Εργαστήρι του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου θα παρουσιάσει το έργο του Γιάννη Καλαβριανού: «ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ «Μια παράσταση για την αναζήτηση της ευτυχίας»», σε σκηνοθεσία: Μαρίας Σάββα και Κυριακής Σπανού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:26