search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:47
MENU CLOSE

Ο Ludovico Einaudi παίζει πιάνο πάνω στους παγετώνες για τη διάσωση της Αρκτικής (Video)

21.06.2016 13:31
Ο Ludovico Einaudi παίζει πιάνο πάνω στους παγετώνες για τη διάσωση της Αρκτικής (Video) - Media

 

Στο πλαίσιο καμπάνιας της Greenpeace για την προστασία της Αρκτικής, ο δημοφιλής πιανίστας Ludovico Einaudi βρέθηκε με το πιάνο του πάνω στους παγετώνες και έπαιξε ένα κομμάτι ειδικά για την περίσταση.

Το «Elegy for the Arctic» μας μιλάει μέσω των πλήκτρων του πιάνου και της καταπληκτικής ερμηνείας του διάσημου πιανίστα για τον κίνδυνο που διατρέχει ο Βόρειος Πόλος.

Η Greenpeace μετέφερε το πιάνο από την Γερμανία στην Νορβηγία, όπου ταξίδεψε με το πλοίο της οργάνωσης, Arctic Sunrise, μέχρι τους παγετώνες. Το συγκεκριμένο κομμάτι ερμήνευσε ο Einaudi, πάνω σε μία πλωτή πλατφόρμα μπροστά από τους παγετώνες.

«Το να είμαι εδώ ήταν μία φοβερή εμπειρία. Μπορούσα να δω πόσο αγνή και εύθραυστη είναι η περιοχή αυτή με τα ίδια μου τα μάτια και να ερμηνεύσω ένα κομμάτι που έγραψα προκειμένου να παιχτεί στην καλύτερη σκηνή του κόσμου. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τη σημασία της Αρκτικής, να σταματήσουμε την καταστροφή της και να την προστατεύσουμε», ανέφερε ο Einaudi σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Greenpeace.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:46