search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:12
MENU CLOSE

“Λερναία Ύδρα” διαρρηκτών είχε ρημάξει την Αττική

02.07.2016 09:57
Oι... ποντικοί πήραν τα τρόφιμα κι άφησαν τα χρήματα - Media

Συμμορία – “μαμούθ” που απαρτιζόταν από 150 αλλοδαπούς σεσημασμένους διαρρήκτες, οι οποίοι είχαν γίνει ο “φόβος και τρόμος” για ιδιοκτήτες και ενοίκους σπιτιών σε όλη την Αττική, κατάφεραν να εξαρθρώσουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. 

 

 

Συμμορία – “μαμούθ” που απαρτιζόταν από 150 αλλοδαπούς σεσημασμένους διαρρήκτες, οι οποίοι χωρισμένοι σε ομάδες των τριών και τεσσάρων ατόμων είχαν γίνει ο “φόβος και τρόμος” για τους ιδιοκτήτες και ενοίκους σπιτιών σε όλη την Αττική, κατάφεραν να εξαρθρώσουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. 

Οι “ποντικοί”, οι οποίοι ήταν “καθηγητές” στη χρήση των διαρρηκτών εργαλείων, εισέβαλαν στα σπίτια από τις κεντρικές εισόδους ή μπαλκονόπορτες και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους ενοίκους οι οποίοι είτε κοιμούνταν είτε απουσίαζαν αφαιρούσαν ακριβά κοσμήματα και  ηλεκτρονικές συσκευές. 

Πολύμηνες έρευνες

Η ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από εξονυχιστική έρευνα διάρκειας πολλών μηνών έβαλε τέλος στη δράση της “συμμορίας” που χάρη στη συνεχή εναλλαγή μελών και το “δίκτυο” που είχε δημιουργήσει σε συνεργασία με κλεπταποδόχους για την προώθηση της “λείας” στη “μαύρη αγορά” .

Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει μέχρι στιγμής 30 μέλη της σπείρας και σχηματίσει δικογραφίες για συνολικά 150 κατηγορουμένους, στην πλειονότητά τους Γεωργιανοί και εξιχνιάσει 150 διαρρήξεις οικιών σε όλη την Αττική.

Στα κρησφύγετα των δραστών οι αστυνομικοί εντόπισαν πλήθος τιμαλφών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το Σάββατο στον εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10