search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:53
MENU CLOSE

Αλλάζει θέση ο Ψυχάρης, θέλει να καταθέσει στην Εξεταστική

02.08.2016 13:10
Σε δίκη για κακούργημα παραπέμπεται ο Σταύρος Ψυχάρης  - Media
 
Ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της δανειοδότησης κομμάτων και επιχειρήσεων ΜΜΕ θέλει να καταθέσει ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης.
 
Όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της Επιτροπής, Σωκράτης Φάμελος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του συνεργάτης του κ. Ψυχάρη, τον ενημέρωσε ότι ο εκδότης θα παραστεί και θα καταθέσει αύριο το μεσημέρι.
 
Χθες, ο κ. Ψυχάρης είχε ενημερώσει, με επιστολή που συνοδευόταν από ιατρική βεβαίωση, την Εξεταστική Επιτροπή ότι δεν μπορεί να παραστεί λόγω προβλημάτων υγείας που επηρεάζουν την εκφορά του λόγου και τη δυνατότητά του να απαντήσει σε ερωτήσεις.
 
Η αλλαγή στάσης του κ. Ψυχάρη προκάλεσε αντιδράσεις μεταξύ των μελών της Επιτροπής, ενώ ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, έκανε λόγο για εξαπάτηση της Εξεταστικής Επιτροπής και ζήτησε την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:53