search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:08
MENU CLOSE

Απειλές Ρωσίας αν δεν παραδοθούν οι σοροί των 5 στρατιωτικών του ελικοπτέρου (Video)

06.08.2016 08:32
Απειλές Ρωσίας αν δεν παραδοθούν οι σοροί των 5 στρατιωτικών του ελικοπτέρου (Video) - Media

 

Οι Ρώσοι απειλούν με ολοκαύτωμα σε περίπτωση που δεν τους επιστραφούν οι σοροί των 5 ρώσων στρατιωτικών του ελικοπτέρου που καταρρίφθηκε σύμφωνα με το Russia Today οι ρώσοι απευθύνουν αυστηρή προειδοποίηση και απειλούν με .. ολοκαύτωμα σε περίπτωση απόρριψης του αιτήματός τους.

Η εφημερίδα «Moskovsky Komsomolets » αναφέρει ότι «η Ρωσία απευθύνει μια προειδοποίηση προς τους μαχητές: Είτε θα παραδοθούν στους αρμόδιους φορείς οι σοροί ή θ΄ αρχίσουν εντατικοί αεροπορικοί βομβαρδισμοί στην περιοχή».

Σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Victor Murachowska, είπε: Το ελικόπτερο καταρρίφθηκε ενώ επέστρεφε από μια ανθρωπιστική αποστολή. Ήταν επί του ελικοπτέρου πέντε άτομα, 3 μέλη του πληρώματος, και δύο αξιωματικοί του ρωσικού Κέντρου Συντονισμού της συμφιλίωσης στη Συρία.

Αναρωτιέται ο εμπειρογνωμόνας: «Γιατί το ελικόπτερο πετούσε πάνω από περιοχές που ελέγχονται από τρομοκράτες; Και γιατί ήταν το (Mi-8), χωρίς την προστασία άλλων ελικοπτέρων; Και γιατί πετούσε σε αυτό το ύψος, όπου θα μπορούσε να χτυπηθεί από αντιαεροπορικά που κατέχουν οι τρομοκράτες;».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Mε βάση τις πληροφορίες που δημοσιεύονται από ένοπλες οργανώσεις στο Διαδίκτυο, το ελικόπτερο έπεσε πιθανώς από αντιαεροπορικό (ZU-23) που αγοράστηκε σε μεγάλες ποσότητες από Σαουδική Αραβία,Κατάρ και χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και παραδόθηκε  στους αντάρτες στη Συρία».

Επεσήμανε ότι “είναι σαφές ότι η μεταφορά των σωμάτων των Ρώσων στρατιωτικών στη βάση  Khmeimim θα είναι μια πολύ περίπλοκη διαδικασία…”

 

Πηγή: dimpenews.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:08