search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:26
MENU CLOSE

Εκτροχιασμός τρένου στην Ισπανία – Αναφορές για τέσσερις νεκρούς και 50 τραυματίες (Photos)

09.09.2016 08:26
Εκτροχιασμός τρένου στην Ισπανία - Αναφορές για  τέσσερις νεκρούς και 50 τραυματίες (Photos) - Media

 

Τρένο που συνδέει την ισπανική πόλη Βίγο με την πορτογαλική Βαλένσα ντε Μίνχο εκτροχιάσθηκε σήμερα σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το Βίγο, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον δύο ανθρώπων, σύμφωνα με τις σιδηροδρομική εταιρεία και τις τοπικές αρχές. 

«Οι υπηρεσίες Πρώτων Βοηθειών ανακοίνωσαν δυστύχημα σε επιβατικό τρένο κοντά στο Ο Πορίνιο…και κάνουν λόγο για τουλάχιστον δύο νεκρούς και πολλούς τραυματίες», ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές της Γαλικίας.

Τα ισπανικά μεσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για τέσσερις νεκρούς και 50 τραυματίες, δυο εκ των οποίω είναι σε κριτική κατάσταση.Όπως μεταδίδουν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, το ατύχημα συνέβη λόγω μηχανικής βλάβης στις γραμμές. 

Παράλληλα, αρκετά κόμματα ανακοίνωσαν την αναβολή της προεκλογικής τους καμπάνιας λόγω του δυστυχήματος. 

Το 2013, 79 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο χειρότερο σιδηροδρομικό δυστύχημα της Ισπανίας από το 1944, όταν τρένο υψηλής ταχύτητας εκτροχιάσθηκε λόγω υπερβολικής ταχύτητας κοντά στο Σαντιάγο ντε Κομποστέλα, στη Γαλικία.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:25