search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:22
MENU CLOSE

Απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί Πολάκη για δημοσιογράφο του Alpha – H αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας

12.09.2016 06:38
Ο Πολάκης για το #perouka_gate : Αδίστακτα τσιράκια, αδίστακτων αφεντικών(Photo) - Media
 
Με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και ύφος ο αναπληρωτής υπουργός Υγειάς Παύλος Πολάκης επετέθη στην δημοσιογράφο του Alpha Ευαγγέλια Τσικρίκα, για την ερώτηση που έκανε στον πρωθυπουργό σχετικά με το μέλλον του καναλιού, την στιγμή μάλιστα που ο κ. Τσίπρας απάντησε στην -συναισθηματικά φορτισμένη- δημοσιογράφο, χωρίς να διακόψει την τοποθέτησή της.
 
Ο κ. Πολάκης με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανέβασε φωτογραφίες της δημοσιογράφου –μαζί με άλλους συναδέλφους της- με στελέχη της ΝΔ, συνοδεύοντάς τις με το κείμενο: «Βρε βρε την κυρία Τσικρικα που την “απολύει” η κυβέρνηση επειδή δεν πήρε άδεια το αφεντικό της. Το 2011-12-13-14 δεν πόναγε, δεν δάκρυζε, δεν ρωτούσε αλλά ως θεραπαινίδα και λιβανιστήρι των παράνομων καναλαρχών και του Σαμαρά έβγαζε μόνο ευτυχισμένες “οικογενειακές” φωτογραφίες».
 

ΝΔ: «Ιταμή απόπειρα τρομοκράτησης των δημοσιογράφων από τον κ. Πολάκη»

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τη νέα απόπειρα τρομοκράτησης των δημοσιογράφων από τον κ. Πολάκη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η αήθης επίθεση του κ. Πολάκη στη δημοσιογράφο Ε. Τσικρίκα, επειδή τόλμησε να ρωτήσει τον κ. Τσίπρα για το “μαύρο” στα κανάλια και τις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων, επιβεβαιώνει την κατρακύλα της Κυβέρνησης στον αυταρχισμό.

Είναι θλιβερή συνέχεια στην απειλή του να χώσει δημοσιογράφους “τρία μέτρα κάτω από τη γη”.

Είναι ιταμή απόπειρα τρομοκράτησης των δημοσιογράφων και φίμωσης κάθε ελεύθερης φωνής, που εντάσσεται στο ευρύτερο σχέδιο της Κυβέρνησης να ελέγξει την ενημέρωση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:21