search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:57
MENU CLOSE

Πότε θα γίνουν οι πληρωμές για κάρτα σίτισης και επιδότηση ενοικίου

14.10.2016 07:39
Φόροι και ασφαλιστικές εισφορές τινάζουν στον αέρα τις ρυθμίσεις δανείων - Media

 

Το υπουργείο Εργασίας ετοιμάζεται αυτές τις μέρες να καταβάλει την επόμενη επιδότηση σίτισης, μέσω της Κάρτας Αλληλεγγύης. Πιθανή ημερομηνία είναι η 24η Οκτωβρίου. 
Πρόκειται για τη μηνιαία οικονομική ενίσχυση που χορηγείται μέσω της συγκεκριμένης κάρτας και λαμβάνουν περίπου 120.000 δικαιούχοι οι οποίοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα για την Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης. Το ποσό της επιδότησης σίτισης ανέρχεται από 70 – 220 ευρώ το μήνα ανάλογα με το εισόδημα που έχουν δηλώσει οι δικαιούχοι. Η συνολική μηνιαία δαπάνη που καταβάλλει το υπουργείο Εργασίας κυμαίνεται στα επίπεδα των 13,5 εκατ. ευρώ. 

Θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες η καταβολή και της επιδότησης ενοικίου, με την ημερομηνία όμως να μην έχει ακόμα οριστικοποιηθεί καθώς γίνεται προσπάθεια η συγκεκριμένη καταβολή να παρέχεται μέσω του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:50