search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:39
MENU CLOSE

Έβαλαν μαθητές σε λάκκο με φίδια για να τους… βοηθήσουν να χτίσουν αυτοπεποίθηση (Video)

20.10.2016 06:52
Έβαλαν  μαθητές σε λάκκο με φίδια για να τους… βοηθήσουν να χτίσουν αυτοπεποίθηση (Video) - Media

 

Σοκ έχει προκαλέσει στη Μαλαισία  το βίντεο το οποίο παρουσιάζει μια ομάδα μαθητών μέσα σε έναν λάκκο με φίδια. Όπως αναφέρουν οι χρήστες του διαδικτύου, το περιστατικό που καταγράφει η κάμερα είναι… μάθημα στη χώρα. Όπως εξηγούν, ο λάκκος μετά φίδια αποτελεί μέρος ενός προγράμματος που στοχεύει στο να χτίσουν τα μικρά παιδιά αυτοπεποίθηση.

 Ωστόσο, όπως φαίνεται στο βίντεο μόνο αυτό δεν φαίνεται να γίνεται.Τα παιδάκια φωνάζουν όσο βρίσκονται μέσα στο λάκκο με το νερό και τα φίδια, ενώ σε κάποιο σημείο ένας από τους δασκάλους φτάνει στο σημείο να πετάξει ένα φίδι πάνω σε μια μαθήτρια.  Μάλιστα, σε κάποιο σημείο ακούγεται ένας δάσκαλος να γελάει με τα όσα εξελίσσονται μπροστά του.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο οι αρχές σταμάτησαν το πρόγραμμα και δήλωσαν πως θα διερευνήσουν το περιστατικό για να αξιολογήσουν πλήρως την κατάσταση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:39