search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:54
MENU CLOSE

Καπάκος προς Ταγματάρχη: Είμαι «μυρμήγκι» είσαι «τζίτζικας»

25.10.2016 17:55
Καπάκος προς Ταγματάρχη: Είμαι «μυρμήγκι» είσαι «τζίτζικας» - Media
 
Συνέχεια στη διαμάχη του με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ Λάμπη Ταγματάρχη έδωσε ο αποπεμφθείς Διευθυντής Ενημέρωσης Σταύρος Καπάκος.
 
Συγκεκριμένα, απαντώντας στη χθεσινή δήλωση του κ. Ταγματάρχη, ο κ. Καπάκος σημείωσε χαρακτηριστικά:
 
«Κύριε Ταγματάρχη, απορώ πως είδατε τον εαυτό σας πίσω από την λέξη “δουλειές”. Πραγματικά δεν εννοούσα τίποτα επιλήψιμο. Από την συνύπαρξή μας στην ΕΡΤ τις καθημερινές, γιατί τα Σαββατοκύριακα δεν είχα την ευκαιρία να σας βλέπω συχνά, θα καταλάβατε ότι δεν επιδιώκω ούτε αρέσκομαι στις δημόσιες σχέσεις, τις φανφάρες προς υφισταμένους, τις λαϊφστάιλ εμφανίσεις, την δημοσιότητα γενικώς. Φροντίζω δε να μην σηκώνω σκόνη στο πέρασμά μου. Προς τι λοιπόν η αχρείαστη επίκληση του εισαγγελέα; Το αχρείαστο “στάτους” της εξουσίας εννοούσα και φυσικά αναφερόμουν μόνο στον εαυτό μου. Εκτός κι αν εννοείτε τις δυο εκπομπές των οποίων το κόστος, με την έκφραση και μόνο της δικής μου διαφωνίας, μειώθηκε στο μισό! Δεν σας εγκαλώ γι’ αυτό, απλώς το αναφέρω επειδή εμφανίζεστε θιγμένος. Υπάρχει κάτι άλλο που δεν ξέρω και μου έχει διαφύγει;… Γι αυτό όσο ακόμη είναι καιρός, για λόγους δημοσίου συμφέροντος, θα ήταν φρόνιμο αν δεν μπορείς να επανεξετάσεις τις αποφάσεις σου, να εξετάσεις σοβαρά το ενδεχόμενο της αποχώρησής σου από την ΕΡΤ. “Αζημίως”, όπως απαιτείς από εμένα… Κατάλαβε λοιπόν ότι δεν είμαι του χεριού σου. Όπως λένε περιπαικτικά συνάδελφοι, που μας ξέρουν και τους δύο: είμαι “μυρμήγκι”, είσαι “τζίτζικας”» καταλήγει ο κ. Καπάκος.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:51