search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:39
MENU CLOSE

Λαζόπουλος: Η χώρα προχωράει με δεξιό βηματισμό

01.11.2016 06:46
Λάκης Λαζόπουλος: Τώρα που βλέπει ο Θεός - Media

 

Καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής Όλα Ξεκόλλα, ο Λάκης Λαζόπουλος δεν θα μπορούσε να αποφύγει τις ερωτήσεις γύρω από τον Alpha και το τηλεοπτικό του μέλλον, καθώς δημοσιεύματα τον θέλουν να αποχωρεί από το κανάλι. Ο Λάκης Λαζόπουλος χωρίς να δίνει σαφή απάντηση για το τηλεοπτικό του μέλλον, δήλωσε ότι προτιμά να περιμένει να περάσουν …οι Σειρήνες και είπε ότι είναι εκεί που ήταν, αλλά …θα δούμε.

«Εγώ ήμουν εκεί που ήμουν, έκανα τη δουλειά που έκανα, αυτή συνεχίζω να κάνω, ή θα την κάνω ή δεν θα την κάνω. Θα δούμε. Είμαι εκεί που είμαι με την έννοια ότι δεν έχω αλλάξει κάτι. Το τρέιλερ μου εκεί παίζεται. Ο Alpha είναι ο χώρος που τα τελευταία πολλά χρόνια δουλεύω εκεί. Πολλά χρόνια, πάνω από 11. Κι εγώ ακούω, αλλά γενικώς έχω μία άποψη ότι όταν ακούς πάρα πολλά, η λογική είναι πιάσε κατάρτι σαν τον Οδυσσέα. Πιάνεις το κατάρτι και περιμένεις να τελειώσουν οι Σειρήνες για να φτάσεις εσύ εκεί που θέλεις. Είναι καλό να ακούς, αλλά είναι κακό να κατεβαίνεις κάθε φορά που ακούς. Είναι λάθος να χάνεις το στόχο σου ή αυτό το οποίο έχεις στο κεφάλι σου κάθε φορά που ακούς. Σέβεσαι αυτόν που ακούς, αλλά σέβεσαι και το παρελθόν σου και το δρόμο σου»

«Ζούμε σε περίοδο ηλεκτρονικού μπούλινγκ»

Μίλησε για οργανωμένο παρακράτος και ζήτησε… ψυχραιμία. Προπαγάνδα με πέντε εκπομπές τον χρόνο δεν γίνεται, υπογράμμισε και αναφέρθηκε με μελανά χρώματα στην κατάσταση στο διαδίκτυο. «Ζούμε σε περίοδο ηλεκτρονικού μπούλινγκ, δεν έχουμε δημοκρατικό διαδίκτυο, έχουμε δεξιό- ακροδεξιό» είπε χαρακτηριστικά, «η καινούργια δουλειά είναι υβριστής διαδικτύου». Υπάρχει ένας στρατός πληρωμένος από κόμματα και επιχειρηματίες, συνέχισε και έκανε λόγο για «στρατιές δολοφόνων που λειτουργούν επί πληρωμή», επαναλαμβάνοντας αρκετές φορές τη λέξη «πληρωμή», φέρνοντας, μάλιστα, ως παράδειγμα ότι μόνο την ημέρα της απόφασης του ΣτΕ ανέβηκαν 90 νέοι ψεύτικοι λογαριασμοί για να απαντήσουν στο άρθρο του. 

Υπογράμμισε πως ο κόσμος τον στηρίζει, αναγνώρισε βέβαια ότι αυτό δεν αποκλείει και τη σύγκρουση την οποία και απέδωσε στην αλήθεια που έχει επιλέξει να λέει. Το ψέμα είναι αδιάκριτο, μπαίνει πάντα μπροστά, προσέθεσε.  

Ο Λάκης Λαζόπουλος, πάντως, αμφισβήτησε και τις φραστικές επιθέσεις που δέχτηκε ο πρόεδρος του ανώτατου ακυρωτικού δικαστηρίου στο Κολωνάκι μιλώντας για οργανωμένο σχέδιο. 

Για τις άδειες: «Είμαι υπέρ της μονιμότητας»

«Οταν βλέπεις να καταρρέει το Mega, πρέπει να πάρεις μέτρα. Είμαι κατά του μαύρου – υπέρ της νομιμότητας». 

«Η χώρα προχωράει με δεξιό βηματισμό»

«Δεν υπάρχει Ελληνας ικανοποιημένος, η χώρα προχωράει με δεξιό βηματισμό», συνέχισε ο Λάκης Λαζόπουλος. Όταν έχεις υποσχεθεί να αλλάξεις όλο το κτίριο και δεν έχει αλλάξει ούτε μία λάμπα θα σε πάρει η μπάλα, ανέφερε χαρακτηριστικά. Στηλίτευσε τη στάση των δημοσιογράφων θέτοντας το ερώτημα αν θα πρέπει η χώρα μας να μένει ως υποτακτική στην Ευρώπη. Στην επισήμανση του Θέμου Αναστασιάδη ότι υπάρχουν και αριστεροί δημοσιογράφοι απάντησε: «Δεν υπάρχει κανένας. Η λέξη αυτή τελείωσε, πέθανε»!

Τα σχόλια με χιούμορ για Πολάκη, Τσακαλώτο, Φίλη

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τους υπουργούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. «Το πρωί με τους 3 (σ.σ. την τρόικα), το βράδυ με τους 53» υπογράμμισε για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ενώ για τον Παύλο Πολάκη έκανε λόγο για… κληρονομικό θυμό. «Είναι συνεχώς θυμωμένος σαν να έχει πιάσει τη γυναίκα του με κάποιον άλλον» είπε χαρακτηριστικά. Επικριτικός ήταν και απέναντι στον Νίκο Φίλη: «Ή τα βάζεις με την Εκκλησία ή όχι, αλλά μη μου κάνει την Παναγίτσα μετά». 
Σε δύο δεξιά παπούτσια περπατά μια αριστερή κυβέρνηση, σημείωσε ο δημιουργός των Δέκα Μικρών Μήτσων και του Αλ Τσαντίρι. Ζούμε σε ατύχημα, συνέχισε, άνθρωποι βγαίνουν παραμορφωμένοι και δεν μπορούμε να ταυτοποιήσουμε τα πτώματα. Τον πρώτο άνθρωπο που σχολίασα αρνητικά (σ.σ. από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ) ήταν ο Βαρουφάκης, υπενθύμισε λέγοντας πως δουλειά της σάτιρας είναι να μεταφέρει την απογοήτευση του κόσμου και όχι να λειτουργεί ως παρακράτος.   
Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Αδωνι Γεωργιάδη. «Θα χωριστεί η ΝΔ, ο Άδωνις θα κάνει το δικό του κόμμα» προέβλεψε. Δεν έχω καμία κοινή πολιτική σκέψη μαζί του, συνέχισε και υποστήριξε πως και η επίσκεψή του στο θέατρο ήταν μέρος της επιχείρησης στοχοποίησης των απόψεών του. «Όταν σε κυνηγά φωτιά και… μαλακία, τρέχεις» ήταν η τελευταία του συμβουλή. 

 

Πηγή: Zappit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:37