search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:13
MENU CLOSE

Η Κου Κλουξ Κλάν στηρίζει την υποψηφιότητα Τραμπ (Photo)

03.11.2016 07:57
Η Κου Κλουξ Κλάν στηρίζει την υποψηφιότητα Τραμπ (Photo) - Media

Δημοσιά στήριξη στον Ντόναλντ Τραμπ παρείχε η εφημερίδα «Crusader», όργανο της ρατσιστικής οργάνωσης Κου Κλουξ Κλάν.

Στο φύλλο της Τετάρτης, η εφημερίδα φιλοξενεί το σλόγκαν της προεκλογικής εκστρατείας του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου «Κάνε την Αμερική Μεγάλη Ξανά» («Make America Great Again» ) καθώς και φωτογραφία του Τραμπ από πρόσφατη ομιλία του.

Το κείμενο για τον Τραμπ υπογράφει ο πάστορας Τόμας Ρομπ, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει: « Μπορείς να το δεις [το σλογκαν] σε μπλουζάκια, κουμπιά, αφίσες, καπέλα μπέιζμπολ όπως αυτό που φόρεσε σε πρόσφατη ομιλία του ο Τραμπ… Μπορεί, όμως, αυτό να συμβεί στην πραγματικότητα; Μπορεί να γίνει η Αμερική μεγάλη ξανά; Θα το διαπιστώσουμε σύντομα»

Όπως αναφέρει η Washington Post αν και η εφημερίδα δεν παρέχει επίσημα στήριξη προς τον Τραμ, το άρθρο του Τόμας Ρομπ υπογράμμιζε την ενθουσιώδη υποστήριξη του φυλλαδίου προς τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:12