search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:10
MENU CLOSE

Εξερράγη iPhone 7 Plus στην Κίνα

11.11.2016 13:45
Οι 6 ενδείξεις ότι το τηλέφωνο σας παρακολουθείται: Τι μπορείτε να κάνετε - Media

 

Αν και οι ειδήσεις για smartphones που εκρήγνυνται έχουν αρχίσει και γίνονται κλισέ, ειδικά μετά από την τεράστια δημοσιότητα που έλαβε η υπόθεση του Galaxy Note 7, καλώς ή κακώς, ακόμα παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Ειδικά όταν πρόκειται για ναυαρχίδες με υψηλό κόστος. Καλά καταλάβατε, για μια ακόμα φορά αναφέρθηκε ότι ένα iPhone 7 – τώρα βέβαια το μοντέλο Plus-, εξερράγη. Σύμφωνα με το GizmoChina, το περιστατικό έλαβε χώρα στην επαρχία Yunnan της Κίνας και όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από τη σχετική φωτογραφία, η συσκευή καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το τηλέφωνο, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, είχε αγοραστεί μόλις πριν από ένα μήνα, ενώ δεν είχε παρουσιάσει κανένα πρόβλημα ή ορατή φθορά. Η έκρηξη ήταν αποτέλεσμα της πτώσης της συσκευής στο έδαφος, ενώ εκτιμάται ότι προήλθε από τη μπαταρία.

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί τρία διαφορετικά περιστατικάέκρηξης κάποιου iPhone 7. Στα προηγούμενα, ένας άνθρωπος παραλίγο να τραυματιστεί από την έκρηξη, ενώ το αυτοκίνητο ενός άλλου έπαθε σημαντικές ζημιές από πυρκαγιά.

Πηγή: pc magazine

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:10