search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:06
MENU CLOSE

Ανησυχία στην Αστυνομία-Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν την αίθουσα Γκίνη στο ΕΜΠ

17.11.2016 10:48
Ανησυχία στην Αστυνομία-Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν την αίθουσα Γκίνη στο ΕΜΠ - Media

 

Προβληματισμό προκαλεί στην αστυνομία η κίνηση αναρχικής ομάδας να καταλάβει την Αίθουσα Γκίνη στο κτίριο του Πολυτεχνείου, ενόψει της πορείας που θα πραγματοποιηθεί στις 15.00 το μεσημέρι.

Ομάδα ατόμων που υπογράφει ως “Αναρχικές/Αναρχικοί” κατέλαβε, όπως αναφέρει σε κείμενο που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου την αίθουσα Γκίνη ώστε να παραμείνει ο χώρος “ανοικτός…σε όσες και όσους επιλέγουν το δρόμο της σύγκρουσης και της εξέγερσης”.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. φοβούνται πως ο υπό κατάληψη χώρος δείχνει την αποφασιστικότητα ορισμένων ομάδων να προκαλέσουν επεισόδια με ορμητήριο το Πολυτεχνείο.

Η ανακοίνωση των καταληψιών όπως αναρτήθηκε στο athensindymedia:

«Σήμερα 17/11/2016 καταλαμβάνουμε το κτήριο Γκίνη στο Πολυτεχνείο αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη για την περιφρούρησή του με κάθε διαθέσιμο μέσο.

Σπάμε στην πράξη τον αποκλεισμό που για χρόνια επιβάλλουν οι κομματικοί και κρατικοί μηχανισμοί προκειμένου να κρατήσουμε το χώρο κατά τη διάρκεια της μέρας ελεύθερο, ανοιχτό και προσβάσιμο σε όσες και όσους επιλέγουν το δρόμο της σύγκρουσης και της εξέγερσης.

Δεν ξεχνάμε τους πεσόντες του κοινωνικού πολέμου εν καιρώ δημοκρατίας.

Καμία δίωξη στους/στις συλληφθέντες/συλληφθείσες της 15ης Νοέμβρη.

ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!

Αναρχικές/Αναρχικοί»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:00