search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 12:33
MENU CLOSE

Πρώτη συνομιλία Τσίπρα-Τραμπ – Εύσημα προς την Ελλάδα για προσφυγικό και οικονομία

23.11.2016 16:30
Τραμπ - Τσίπρας: Αμερικανική στήριξη έναντι συμφωνιών σε άμυνα και ενέργεια - Media
 
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, από τον οποίο δέχθηκε τα εύσημα για τις προσπάθειες της χώρας στην οικονομία και στο προφυγικό
 
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η τηλεφωνική επικοινωνία του νεοεκλεγέντα Προέδρου των ΗΠΑ, με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα έγινε με πρωτοβουλία του Ντόναλντ Τραμπ. 
 
«Παρακολουθώ τη δουλειά που κάνετε, έχει καταπληκτικά αποτελέσματα», είπε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στον Αλέξη Τσίπρα ο Ντόναλντ Τραμπ, αναφερόμενος στο προσφυγικό-μεταναστευτικό και στον οικονομικό τομέα.
 
Ο Αμερικανός Πρόεδρος αναφέρθηκε και στην πρόσφατη επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα, την οποία χαρακτήρισε «πολύ καλή». «Ο ελληνικός λαός είναι ένας καταπληκτικός λαός», είπε χαρακτηριστικά.
 
Στο σημείο αυτό ο κ. Τσίπρας παρατήρησε, ότι ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος έχει πολλούς Ελληνοαμερικανούς στην ομάδα του, και ο κ. Τραμπ απάντησε, πως οι Ελληνοαμερικανοί τον ψήφισαν με «μεγάλες πλειοψηφίες».
 
Η συνομιλία έκλεισε με τον κ. Τραμπ να λέει ότι όταν αναλάβει τα καθήκοντά του, θα ξαναμιλήσουν, πως θα είναι σε επαφή και ότι «θα χαρεί κάποια στιγμή να πουν από κοντά».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 12:31