search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:15
MENU CLOSE

Μεξικάνικη εταιρεία θα… βοηθήσει τον Τραμπ να οικοδομήσει το τείχος στα σύνορα της χώρα

24.11.2016 06:57
Μεξικάνικη εταιρεία θα... βοηθήσει τον Τραμπ να οικοδομήσει το τείχος στα σύνορα της χώρα  - Media

Ακούγεται απίστευτο είναι όμως αληθινό. Μια εταιρεία παραγωγής τσιμέντου από το Μεξικό, η «Grupo Cementos de Chihuahua», ανακοίνωσε πως  θα βοηθήσει τον Ντόναλντ Τραπμ στην οικοδόμηση του τείχους με το Μεξικό.

Πιο συγκεκριμένα ο επικεφαλής της εταιρείας δήλωσε σε συνέντευξή του στο Reuters πως «δεν μπορούμε να είμαστε επιλεκτικοί» αναφορικά με τα άτομα που συνεργάζεται η εταιρεία του.

«Είμαστε ένας σημαντικός παραγωγός στον τομέα αυτό [του τσιμέντου], πρέπει να σεβόμαστε τους πελάτες μας  και από τις δύο πλευρές των συνόρων» είπε στο Reuters.

Η συγκεκριμένη εταιρεία τσιμέντου είναι μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στο Μεξικό, ενώ περίπου το 70% των κερδών της προέρχονται από την οικονομική δραστηριότητά της στις ΗΠΑ.

Η οικοδόμηση τείχους κατά μήκος των συνόρων των Ηνωμένων Πολιτειών με το Μεξικό ήταν μια από τις κύριες προεκλογικές εξαγγελίες του Ντόνανλτ Τραμπ. Μάλιστα, κάποια στιγμή είχε υποστηρίξει πως θα «υποχρεώσει» την κυβέρνηση του Μεξικό να χτίσει το τείχος με δικά της έξοδα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:14