search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:57
MENU CLOSE

Σύλληψη 22χρονου για τη δολοφονία του φοιτητή στην Πεντέλη

25.11.2016 07:33
Σύλληψη 22χρονου για τη δολοφονία του φοιτητή στην Πεντέλη - Media

 

Έναν 22χρονο συνέλαβε η ΕΛΑΣ με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και ληστείας σε βάρος του 20χρονου σε περιοχή της Πεντέλης τον περασμένο Μάιο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 20χρονος είχε βρεθεί, πρωινές ώρες της 14-5-2016, νεκρός σε χωμάτινο δρόμο παραπλεύρως του περιφερειακού δρόμου Πεντέλης-Νέας Μάκρης στη θέση Άγιος Πέτρος στην Πεντέλη. Σύμφωνα με την Ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος του προκλήθηκε συνεπεία κακώσεων που προκλήθηκαν από κυνηγετικό πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση μετά από πολύμηνη έρευνα εξακριβώθηκε η εμπλοκή στην ανθρωποκτονία 22χρονου Έλληνα. Η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε μετά από καταδίωξη, τον 22χρονο στην περιοχή του Γέρακα. Στο αυτοκίνητό του βρέθηκαβν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, μία σιδερογροθιά και ένα μαχαίρι.

Ο δράστης ομολόγησε ότι διολοφόνησε τον 20χρονο και η πράξη του αποδίδεται σε διαφορές που είχε με το θύμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, φυσίγγια κρότου, πιστόλια τύπου ρέπλικα και ένα αυτόματο όπλο kalashnikov τύπου ρέπλικα». Τα κατασχεθέντα απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Υπηρεσιών για εργαστηριακή εξέταση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:48