search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 04:35
MENU CLOSE

Έγινε παππούς ο Τομ Χανκς (Photos)

09.12.2016 17:24
«Καρφί» Τομ Χανκς για Τραμπ: Δεν σέβομαι όποιον δεν φοράει μάσκα - Media

 

Ο γνωστός ηθοποιός Τομ Χανκς έγινε παππούς. Ο γιος του Τσετ έγινε πατέρας και το ανακοίνωσε μέσω ενός συγκινητικού βίντεο που ανήρτησε στο Instagram.

 «Ξέρω ότι δεν είχα ενεργή παρουσία στο Instagram τον τελευταίο καιρό γιατί έκανα έναν απολογισμό ζωής, κάτι που πρέπει να κάνουμε όλοι ούτως ή άλλως. Θέλω σήμερα να μοιραστώ κάτι μαζί σας, γιατί έτσι κι αλλιώς θα μαθευτεί μέσω του Τύπου, είναι γεγονός ότι έχω μία κόρη. Έχω μια κόρη. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί στη ζωή μου», εξομολογείται ο Τσετ στο βίντεο.

Ο Τομ Χανκς, η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον και ο γιος τους, Τσετ.

 «Είναι ο λόγος που άλλαξα τη ζωή μου και είμαι καθαρός. Είμαι καθαρός για περισσότερο από ενάμιση χρόνο. Δεν δημοσιεύω φωτογραφία της στο Instagram διότι η προστασία της είναι ιερή για μένα. Δεν είναι κάτι που πρέπει να αναρτηθεί. Είναι αυτή που αγαπάω, που μου άλλαξε τη ζωή, αλλά το γεγονός της ύπαρξής της είναι κάτι που θέλω να το μάθετε από μένα», λέει ο 26χρονος.

Στο τέλος του βίντεο, καταλήγει λέγοντας: «Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Αγαπώ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42