search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:58
MENU CLOSE

Τρόμος στο Λονδίνο: Άνδρας μαχαιρώνει επιβάτη στο μετρό, ουρλιάζει «θέλω να σκοτώσω μουσουλμάνο» (Photo-Video)

12.12.2016 16:12
Τρόμος στο Λονδίνο: Άνδρας μαχαιρώνει επιβάτη στο μετρό, ουρλιάζει «θέλω να σκοτώσω μουσουλμάνο» (Photo-Video) - Media
 
Πανικός επικράτησε στον σταθμό του μετρό στην περιοχή Φόρεστ Χιλ στο νότιο Λονδίνο, όπου ένας άνδρας φέρεται να μαχαίρωσε επιβάτη και να ούρλιαζε «Θέλω να σκοτώσω έναν μουσουλμάνο»!
 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο δράστη κάρφωσε μαχαίρι σε άνδρα ο οποίος καθόταν δίπλα στη σύζυγό του και στη συνέχεια κραδαίνοντας το όπλο, άρχισε να απειλεί κι άλλους επιβάτες, φωνάζοντας «Ποιος είναι Μουσουλμάνος; Θέλω να σκοτώσω μουσουλμάνο!».
Στη συνέχεια βγήκε στο δρόμο σε έξαλλη κατάσταση, ενώ οι έντρομοι επιβάτες έτρεχαν για να σωθούν, ενώ περαστικοί κρύφτηκαν μέσα σε καταστήματα σε μια προσπάθεια να σωθούν από την μανία του… μαχαιροβγάλτη!
Άλλοι μάρτυρες δήλωσαν ότι ο άνδρας ούρλιαζε ακατάληπτα στη διάρκεια της επίθεσης. Λίγο αργότερα η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν άνδρα και ότι ένας άλλος άνθρωπος είχε «τραυματιστεί σοβαρά».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:58