search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:35
MENU CLOSE

«Έδεσε το γλυκό» μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ιλχάν Αχμέτ

13.01.2017 12:17
«Έδεσε το γλυκό» μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ιλχάν Αχμέτ - Media

 

 

Με ένα κουτί… σουτζούκ λουκούμ «σφραγίστηκε» η ένταξη του Ιλχάν Αχμέτ στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Το γλυκό δώρο έφερε ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού και ανεξάρτητος για λίγες μόνο ώρες στην Φώφη Γεννηματά κατά την διάρκεια της συνάντησης τους στο γραφείο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή. 

Οι πληροφορίες έφερναν εδώ και καιρό τον Ιλχάν Αχμέτ να «φλερτάρει» με την ιδέα της αποχώρησης από το Ποτάμι και της ένταξης στο ΠΑΣΟΚ. Το… «γλυκό έδεσε», ωστόσο, τον Δεκέμβριο όταν ο ίδιος, όντας βουλευτής του Ποταμιού εκείνη την στιγμή, συνυπέγραψε το αίτημα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για την διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας σχετικά με την τροπολογία για την αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά που δέχονται το βάρος των προσφυγικών ροών. Μια κίνηση που αναπόφευκτα είχε προκαλέσει τότε ισχυρό «πονοκεφαλο» στο Ποτάμι αλλά και «αποτύπωνε» ταυτόχρονα τις προθέσεις των δυο πλευρών. 

«Σας ενημερώνω ότι αποδέχτηκα την επιθυμία του ανεξάρτητου βουλευτή Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος εντάσσεται στην ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ» αναφέρει στην επιστολή της η Φώφη Γεννηματά προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση. Πλεον, με την ένταξη του Ιλχάν Αχμέτ και την επιστροφή του Λεωνίδα Γρηγοράκου η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ αποτελείται από 18 βουλευτές όσους και η Χρυσή Αυγή.  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:34