search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:24
MENU CLOSE

Διορίστηκαν και τιμωρημένοι για ντόπινγκ στο Δημόσιο!

18.01.2017 05:40
Διορίστηκαν και τιμωρημένοι για ντόπινγκ στο Δημόσιο! - Media

 

Τουλάχιστον τέσσερις αθλητές που είχαν πιαστεί ντοπαρισμένοι βρίσκονται μέσα στους 156 διορισμούς στις υπηρεσίες του Δημοσίου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» μεταξύ αυτών των αθλητών υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις που έχουν τιμωρηθεί στο παρελθόν για χρήση απαγορευμένων ουσιών. Ο λόγος για τον Βασίλη Δεμέτη (κολύμβηση), που διορίζεται στη γραμματεία του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, την Μάρθα Μάτσα (κολύμβηση), που διορίζεται στον οικονομικό τομέα του ίδιου υπουργείου, την Μαρία Πυπιλιαρίδου (άρση βαρών), που διορίζεται στη γραμματεία του ΓΕΣ και τον Αρθούρο Ακριτίδη (άρση βαρών), που διορίζεται ως φύλακας σε σχολείο της Καβάλας.

Πάντως, από τους 156 αθλητές είναι πολύ πιθανό ορισμένοι να μην αποδεχθούν το διορισμό τους, καθώς συνεχίζουν την καριέρα τους σε υψηλό επίπεδο τη στιγμή. Από την πλευρά της η κυβέρνηση, σύμφωνα με το δημοσίευμα, σκοπεύει τους επόμενους μήνες, μέσω ειδικού νομοσχεδίου, να αποσαφηνίσει πως τα προνόμια θα αφορούν αποκλειστικά ερασιτέχνηες αθλητές ολυμπιακών αθλημάτων και όχι επαγγελματίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:17